Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
05.07.2013, 01:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.07.2013, 01:32 uživatelem MidnightShadow. Edited 1 time in total.)
O CZ komunite nevim, ali/horda v pohode a ano, je to RP server
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
3
Já Wow hrál a bavilo mě to celkem dost( a sama o sobě je to skoro dokonalá hra), problém byl, že na mém tehdy 8 let starém PC jsem měl lagy, a to jsem snižoval detaily , včetně rozlišení. Dnes mám nové PC a narazil jsem na Guild Wars 2- snad většina z vás zná- a baví mě to ještě více, než wow. Klidně bych se ale ještě k wowku vrátil, ale vzhledem k velikosti této hry se mi to nechce stahovat- ještě když mám tu GW2, která zabírá 25 GB.
Registrován od: Jul 2013
Hodnocení:
3
WoW je nejepičtější hra na světě a její datadisk Mists of Pandaria je prostě good
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
30.05.2014, 22:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.05.2014, 22:20 uživatelem MidnightShadow. Edited 1 time in total.)
Chtela bych prodat oficialni wow account. Je to 2x wow account, jeden je Mist of Pndaria collector edice, druhy Mist of Pandaria standart edice (2xlvl 90 priest, paladin, warrior), hearthstone with almost full card set, StarCraft II : Heart of the Swarm, Warcraft III: Reign of Chaos a Frozen Throne, Diablo II: Lord of Destruction.
Wow acc je hrano od pocatku, obsahuje nekolik unikatnich titulu a mountu.
Podrobnejsi informace po PM.
Bohuzel jsem nebyla dlouho online a nemam pristup k armory a podobne :I
Kdyby jste vedeli o nekom kdo ma zajem, dejte vedet. Cena je dohodou.
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Registrován od: Nov 2012
03.09.2014, 19:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.09.2014, 19:36 uživatelem Aidrien Assagir. Edited 1 time in total.)
Chci začít hrát na offiku, po mnoha letech jako nový začátek u aliance. Volba je jasná - druid. Nicméně váhám a nemůžu se rozhodnout: worgen nebo night elf?
Jaké jsou výhody a nevýhody obou ras?
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
Já bych byla pro Nelfa, ale moje volba je silně subjektivní, neb je to můj main na offiku a za worgena jsem nikdy nehrála
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.