30.05.2014, 15:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.05.2014, 15:29 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
Tak za to ti čmajznu mobil
A tomu podemnou beru skříň
Seber něco !
|
30.05.2014, 15:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.05.2014, 15:29 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
Tak za to ti čmajznu mobil
30.05.2014, 17:15
Né... mám tam super clothes... a novej batoh do školy...
![]() za to ti beru oko ![]() a tomu podemnou druhý oko... ![]() ![]()
30.05.2014, 19:11
Né! Ako uvidím niečo za rohom?
Zato ti berem potkana a tomu podomnou podlahu. Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
30.05.2014, 19:15
Uh...myslím že jsem dopadla k sousedům,za to ti beru tvůj nejoblíbenější kus oblečení.
A tomu podemnou jídlo z ledničky.
I understand none of this and now i'm scared.
30.05.2014, 19:34
nee!!! umru hlady!!!
![]() ![]() ![]() za to ti beru jídlo, ktere neni v lednicce a tomu podemnou ucho. ![]() Odeslané pomocí Celestiininýho banánu ![]()
30.05.2014, 21:21
Hmm. Haloo? HALOOOO?
BEREM TI PRUHY TRIGRE!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
30.05.2014, 22:18
a mě nic? tak fajn, já jen beru tomu podemnou dashi, protože je jen moje...no..stejně ti za to sebrané nic seberu 10 minut
![]()
31.05.2014, 00:12
Tak málo z môjho premrhaného času.
Zato ti beru klúč pre Poweramp a tomu podomnou tiež. Odoslané z Equestrie
01.06.2014, 19:57
Á!
Zato ti beru čaj a tomu podomnou cif. Odoslané z Equestrie
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |