26.05.2014, 21:36
Možná, když budete poslouchat a spolupracovat, vyváznete živý a zdravý a ještě s dárkem.
Odesláno z Canterlotu
Odesláno z Canterlotu
Jedna věta
|
26.05.2014, 21:36
Možná, když budete poslouchat a spolupracovat, vyváznete živý a zdravý a ještě s dárkem.
Odesláno z Canterlotu
26.05.2014, 22:48
Takým hodnotným že až
Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
28.05.2014, 13:45
A moooožná vyhrajete rande s princeznou Lunou, takže, AleXane, měj se na pozoru.
Odesláno z Canterlotu
28.05.2014, 15:21
Nebo také nemusíte vyhrát vůbec nic, jako vždy to záleží jen a jen na vás
04.06.2014, 15:38
A teď si povíme o tom, jak kočky (ne)padají na všechny čtyřy.
Odesláno z Everfree Forest
04.06.2014, 17:56
Mačku nerdu padju nau hlavu pretu padaju nau nohu.
(U!) Odoslané z Equestrie
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
05.06.2014, 14:50
Dnes jsem se na vlastní oči přesvědčila, že psi také dopadají na všechny čtyřy.
Odesláno z Everfree Forest
05.06.2014, 15:05
Čižu aju psu padju nau 4 nohu?
Odoslané z Equestrie
05.06.2014, 21:59
Nepadju myu nau nohu lebu potomu budemu padau nau hlavu.
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |