28.05.2014, 15:12
Moc ďakuem za kritiku, budem sa snažiť popracovať
[spoiler: Zib je trubadúr] choďte a hlásajte. Nech vás Gandalf ochraňuje
Milujem tieto smajlíky
Milujem tieto smajlíky
[Kritika] Malá galéria slečny Zib
|
28.05.2014, 15:12
Moc ďakuem za kritiku, budem sa snažiť popracovať
Milujem tieto smajlíky
29.05.2014, 17:49
Ani si sa nepochválila , ostatný majú pravdu oproti tým prvým obrázkom robíš pokroky, ináč sú obrázky veľmi pekné , ale najviac sa mi páči obrázok 3. z tých novších, z neho som nemohol
11.06.2014, 15:28
Tak...
Po dlhej dobe sa divná teta Zib opäť hlási. Upozorňujem, že sú to len také čarbanice, ponevadž nemám veľa času, ale tak hodím to sem, aby mi to tu úplne neskapalo. a na koniec non pony somarina. Proste som si čmárala a vymyslla nioví druh zveri - je to jak včela a sosákom to vysáva peľ z kvetov [spoiler: podobnosť s paraspritom je čisto náhodná ] ... ale vážne. Pri čmáraní som myslela na MLP, takže podvedomia sa mi spojilo s rukou
Milujem tieto smajlíky
11.06.2014, 16:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.06.2014, 16:48 uživatelem Music pie. Edited 1 time in total.)
no, najviac sa mi páčil ten ,,parasprit´´ a potom dashie vyzerá veľmi dobre a pri Zib
12.06.2014, 12:33
Už jsem viděla na blogu
"The Universe is vast and we are so small. There is really only one thing we can ever truly control... whether we are good or evil."
12.06.2014, 14:31
Music pie: Môj avatar? Myslíš ten, kde má Zib zdvihnuté obočie? Ten som nekreslila ja, ale kamarátka (mám to aj v podpise )
ale v tom druhom je nos naozaj mimo Vravím ... len som, skúšala
Milujem tieto smajlíky
12.06.2014, 20:09
Nie Zib Avatar som nemyslel viem čítať, myslel som ten druhý teda ak si to ty, ten obrázok kde má poník zelenú ofinu a pripomína tvoj avatar, alebo fakt neviem čítať.
13.06.2014, 14:27
Ahá Už mi to doplo. Prepáč, ale čím viac sa učím tím som vymletejšia
Ale už chápem. Viem .. to druhé e divné XD
Milujem tieto smajlíky
23.06.2014, 13:29
Dnes len jeden
Takže. KONEČNE mám hotové AT pre Moon Light. Pff ale niesom veľmi spokojná .... nakreslím ešte dačo. (A na moju obranu musím povedať, že foták z toho vytiahol farby ) (A tiež prepáš, že som ti tú hrivu urobila na rúžovo .... zobrala som do ruky blbú pastelku .... )
Milujem tieto smajlíky
23.06.2014, 13:44
Je to vcelku hezké, jen mi přjde, že zadečeka břícho jsou poněkud nepřirozeně sploštělé. Také přední nožka mi připadá poněkud nepřirozeně ohnutá. Na druhou stranu jsi zlepšila stavbu hrudníku, už není tak vyboulený
"The Universe is vast and we are so small. There is really only one thing we can ever truly control... whether we are good or evil."
|
|