Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
9
Ono FX je AM3+ a Athlon 760K je jen o málo lepší než AMD Athlon II X4 640 takze radši vem ten FX 6300
nebudeš litovat (kamarád se pak hodně rychle zbavoval té 760K když zjistil co za hrůzu si koupil)
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
Hodnocení:
9
já si teď jeden comp stavím doma, každopádně Pentium je dvoujádro neklame-li mě paměť a I3ce se chtěl asi z toho důvodu vyhnout. Ke zdroji, značka ECO+ je myslím výkonem lepší za podobnou cenu (700w a modulární kabeláž, lepší cable management) má ho kamarád u FX-9350 a jede v pohodě
stále se divím že mu nevolali z Temelína že to nestíhaj šťavit
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
400W zdroj na to bohatě stačí a při běný zátěži bude efektivnější než ten 700W
Hodnocení:
9
Ono ten 700w je za cca 1200,- a za tu modulární kabeláž se jinak davaj těžký prachy
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
35
Amegan - pěkná sestava, ale 4GB RAM mu určitě nestačí pokud plánuje nějak aktivněj tvořit hudbu. Samply se přednačítají do paměti a jsou schopné žrát klidně 10GB...
První Equestrijský Drakobijcobijec
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
To jistě, ale rozpočet je hodně omezený. na další RAMky bude muset v dohledné době našetřit.
Co je za značku ECO+? O tom jsem v životě neslyšel? Jenom řada Eco+ od Eurocase, ale to teda...asi bych to nerisknul
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Hodnocení:
9
Ok, takže po nějakém tom přemítání změna plánů.
PC FX-6300 + R7 260 Přecijen s tímhle je to už tak přes limit, ale za ten procák se vyplatí ten příplatek