Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
52
17.06.2014, 11:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.06.2014, 11:57 uživatelem Honzdir. Edited 1 time in total.)
Milí poníci, velmi brzy bych rád uspořádal něco, co bych nazval jako první větší jihočeský sraz a zajímalo by mě, kdy by se vám to hodilo?
Před FF, nebo až po? A případně v jaké dny? A mluvím taky hlavně k poníkům z jiných měst, než jen z Písku
Dokonce bych to viděl i na vícedenní akci. Možností je strašně moc
Od Lasergame, přes posezení v hospodě až po čajovnu, nebo ohníček - viz OP
It takes a long time to realize how truly miserable you are, even longer to see it doesn't have to be that way.
Only after you give up everything can you begin to find a way to be happy.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
32
17.06.2014, 12:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.06.2014, 12:56 uživatelem Ferraripony. Edited 2 times in total.)
tak já tak zatím na hrubo plánoval udělat 19 a 20.7 gril párty (a zároveň to spojit s mýma narozenimami) cca 30 km od Písku, ale nechtěl jsem zatím nic psát dokud to nebude alespon na 80% jistý. takže se můžete vyjádřít i k tomuhle návrhu, jestli mám vůbec v tom pokračovat
Hodnocení:
52
02.09.2014, 10:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.09.2014, 11:00 uživatelem Honzdir. Edited 1 time in total.)
Tak prázdniny jsou za námi. Bylo zde pár malých srazů (a jeden trošku větší
) a můžu nyní opět říct:
Písecké pravidelné středeční srazy v čajovně začínají zase od této středy!
Doufám, že se tam zase setkáme v hojném počtu a také budeme moct probrat všechny zážitky z Czequestrie
Co můžu také oznámit je, že po úspěchu prázninového velkého srazu, bude další velký sraz, který bych velmi rád uskutečnil během nějakého víkendu v listopadu. Takže brzy očekávejte nový thread i s anketou
It takes a long time to realize how truly miserable you are, even longer to see it doesn't have to be that way.
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
42
Někdy, pokud by byl sraz a bylo ve škole volno, tak se zastavím. Přeci jen z Českých Budějovic do Písku to není tak daleko a při nejmenším - vlak mám zdarma po celé ČR/SK.
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
52
Jak plánujete tento týden se srazy?
Hodnocení:
52
Srazy jsou pravidelně každou středu v čajovně, většinou začínáme v 17.00
Pak jsou taky další jiné možnosti při idividuální domluvě, kdy jdeme třeba opékat, na pivo, Lasergame, nebo třeba na DDR u Flutteriana