20.07.2014, 22:51
Kde již na všechny čekal G-Man se svými řečmi.
Jedna věta
|
20.07.2014, 22:51
Kde již na všechny čekal G-Man se svými řečmi.
21.07.2014, 12:01
Proto mu byl nasazen na pusu HeadCrab
21.07.2014, 13:50
Nakoniec prišla Twilight a spytala sa ho: Ako sa volaš? ja sa volám Twilight Sparkle ...
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
21.07.2014, 17:08
Headcrab ovšem neměl žádné jméno.
21.07.2014, 17:18
Tak skočil na Twilight!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
22.07.2014, 08:54
A dej pokračoval s Applejack ktorá si navliekla H.E.V. suit a išla dať žloutý kameň kosačkou do zapnutého urýchlovača.
22.07.2014, 10:49
Jakmile byl urychlovač zapnut, objevil se na místě mr. párek
22.07.2014, 12:26
Potom ale prišli vortignauti a všetko a vśetkých začali zvárať.
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |