27.07.2014, 23:26
,,Naký veľký obus sase neni. Sabaulím ho do závesu!"
Bitva o kopec
|
27.07.2014, 23:26
,,Naký veľký obus sase neni. Sabaulím ho do závesu!"
27.07.2014, 23:27
Zavesu? Rovno by sme si tu mali objednať izbu. Čo vy na to?*škit*
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
27.07.2014, 23:30
No nič. Tak dobre.
Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
27.07.2014, 23:33
,,Fôjdem ho objednať ja?"
27.07.2014, 23:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.07.2014, 23:34 uživatelem AleXan.)
Juchú.
Pytam sa barmaana na izbu a on nam ju prenajme na 1 noc. Možme isť! Je to izba čislo 3 Odoslané z Equestrie. Neskoro ![]() Odoslané z Equestrie.
27.07.2014, 23:37
,,Oúkej."
*Prišiel som, teda doplazil som sa k pultu a vyšplhal na stoličku.* ,,Judne izbu puosím." ,,Dvadsať bitov na noc." ,,Oukej oukej šecko zaplatím." *Krčmár mi podal kľúče a vrátil som sa k Sabilí a Alexanovi.* |