29.07.2014, 21:12
,,Zle a asi bude zvracať. Alexan hlavne to vyvráť von z okna (a nie do sprchy ako ja
) . "
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Bitva o kopec
|
,,Zle a asi bude zvracať. Alexan hlavne to vyvráť von z okna (a nie do sprchy ako ja
![]()
Ufff. Asi idem spať.
(Ludia, ja jem! ![]() Odoslané z Equestrie šunky.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
29.07.2014, 21:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.07.2014, 21:15 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
,,Jdu s tebou s AleXanem, něco by jse mu mohlo stát.'' Řekne
29.07.2014, 21:19
,,Okej ja zatiaľ, ja... Ja pôjdem pre plány novej lode. Predsa je lepšie ich mať čo najviac ale potreboval by som viac otrokov."
29.07.2014, 21:34
Sabili. Ty neposlušná kobylka. Poďme spolu ku mne.
Odoslané z Equestrie šunky.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
29.07.2014, 21:44
Vojeme dnu. Ja začnem miešať lektvar lásky a pridávam trochu svojej novej mágie. Sadám si k Sabi a v tom zmodram. Neviem čo sa deje a vidim nejake špamske a som otočeny k Sabili. Zaver jasny. Poviem: Čo tu robiš!
Odoslané z Equestrie šunky.
29.07.2014, 21:46
Dostal som nápad že nainštalujem iontový pohon aj na raketoplán, a inštalácia sa podarila už len či bude efektívny, zoberiem ho na prechádzku.
,,Jeden inžinier a jeden pilot so mnou!" *Onedlho sme vyleteli z hangáru na Equestrií.* |