01.08.2014, 22:32
,,Spomenul som že prichádzame v mieri?"
*Mne a Sabilí dali na kopytá/ruky putá.*
(hráme pony alebo human?)
*Mne a Sabilí dali na kopytá/ruky putá.*
(hráme pony alebo human?)
Bitva o kopec
|
01.08.2014, 22:32
,,Spomenul som že prichádzame v mieri?"
*Mne a Sabilí dali na kopytá/ruky putá.* (hráme pony alebo human?)
01.08.2014, 22:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.08.2014, 22:33 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
Domorodci zavřou mě a Kovů a do klece a AleXana posadí na trůn
(Dáme pony)
01.08.2014, 22:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.08.2014, 22:37 uživatelem AleXan.)
(Doteraz to bolo pony
![]() Hele! Z tadeto je výhlad! Chce to sa už upokojiť. Dajte mi (lol: kávus) kávu s extra kofeínom. Áno vojnový hrdina! Hrdina? Tak ma už dlho nikto neoslovil. Nevadí ajtak je to fajn. Odoslané z Equestrie šunky.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
01.08.2014, 22:37
*Zatiaľ čo sa všetci Alexanovi klaňali, z nás mali kino.*
,,Sabilí povieš mi prečo to tu vyzerá ako na planéte Alexania?"
01.08.2014, 22:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.08.2014, 22:43 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
,,Protože na planetě AleXania jsme.'' Řekne Sabilí přemýšlejíc o pravém AleXanovy
Dozorce Alexan ,,Vy dva tam muset množit!''
01.08.2014, 22:42
*po káve*
*smiech sa pretvorí v mrmlanie* Kde som? Na planéte vašeho veličenstva. Meno? AleXanova velká planéta. Super. Rok? xxxx(100 rokov po mojom odchode z minulosti ak neviete nalistujete asi 100 strán dozadu) Hmmm. A prečo všeci vyzeráte ako ja? Lebo sme changingovia. Aha. Dobre. Odoslané z Equestrie šunky.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
01.08.2014, 22:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.08.2014, 22:47 uživatelem Kovu11. Edited 1 time in total.)
,,Hej! Ja sa budem množiť len ak mi to dovolí! Alexaaan! Povedz im nech nás pustia! "
01.08.2014, 22:46
Ako dlho ste tu?
Po vašom odchode sme sa odpojili od královnej a zasekli podobu na rozdielnych osobnostiach. Naši predkovia Zin a Sena boli 1. AleXanovia. Veríme že máme uctievať osobmosť v ktorú sme transformovaný. Po čase sa stalo toto *a ukázal na celú planétu* Odoslané z Equestrie šunky.
01.08.2014, 22:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.08.2014, 22:49 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
,,Vy množit, my pustit.'' Řekne dozorce.
,,A všechno je p****i!'' Řekne Sabilí
01.08.2014, 22:55
Podte. Ukážem vám galériu vecí ktoré sme našli.
*prešli sme do galérie* Toto bola vaša 1. zbraň. To je moja vzduchovka! A toto váš vláčik. Ten si pametám! Pozerajte vaše fotky. Hmm. A toto namalovali naši najlepší maliari. Celkom fanj. Máte toho ešte vela? Skoro celé vaše mládie a pubertu, dospievanie.. Takže celý život? Ano. Uff. Odoslané z Equestrie šunky.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |