01.08.2014, 23:58
,,Kovu!?''
Bitva o kopec
|
02.08.2014, 00:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.08.2014, 00:01 uživatelem Kovu11. Edited 1 time in total.)
,,Sabilí keď sme tu takto len my dvaja, nahý a stráže. Vieš takáto chvíľa sa nám možno už nenaskytne. A preto chcem túto chvíľu využiť aby som ti povedal že si nádherná kobylka a že by mi bolo cťou keby si si tu ľahla so mnou, alebo lepšie podo mňa."
02.08.2014, 00:01
Pál!
*ozval sa z 2 koncov bunka**1. U klietky a zasiahli Sabili a 2. na Equestriu* Odoslané z Equestrie šunky.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
02.08.2014, 00:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.08.2014, 00:07 uživatelem Kovu11. Edited 1 time in total.)
(teraz ak budem písať tak mi dá admin ban za NSFW tématiku)
02.08.2014, 00:12
(
![]() Prechádzam po bunkri a čo moje oko nevidí! Kávomat! Hneď si dám čaj. Po asi 10min pitia sa mi dostane pohladu na klietku z vezňami. Vyprsknem čaj a pozerám ako to ďalší AleXanovia natáčajú. Už iba počujem kroky zamnou. "Dôstojník! Ihneď tých dvoch puste!" "Ale pane.." "Hneď!" *po 30 minútach* Sedíme vedla seba a namáme si čo povedať. Všeci sa pozeráme niekam inam. Odoslané z Equestrie šunky.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
02.08.2014, 00:15
,,Takžeeee Enterprise je tu?"
02.08.2014, 00:16
Sabilí se honí hlavou jediné slovo.
Nope, nope, nope, nope, nope, nope........
02.08.2014, 00:17
Enterprise tu je nefunkčna na dne oceanu. Maju dobré rakety. Presnejšie moje.
Odoslané z Equestrie šunky.
02.08.2014, 00:18
,,Ja som sa pokúsil nás odtiaľto dostať. Teraz je rada na vás."
|