02.08.2014, 09:54
,,Hej!!!! Vy tam traja! Čo sa to tu u Celestie deje? Dajte aj mne chleba a nebuďte pažroši!''
děkuji za část mého dětství strávené tady!
![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
Bitva o kopec
|
02.08.2014, 09:54
,,Hej!!!! Vy tam traja! Čo sa to tu u Celestie deje? Dajte aj mne chleba a nebuďte pažroši!''
![]()
02.08.2014, 09:56
*otočím sa*
Hele! Žijúci poník! Nešli sme stroskotanca! Pozerajte! Dám mu chleba. *podá chleba* Aké je tvoje meno? Odoslané z Equestrie šunky.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
02.08.2014, 10:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.08.2014, 10:02 uživatelem SceleRisque. Edited 2 times in total.)
,,Ja? Sabrina a ty? A on? A ona?''
OT:
![]()
02.08.2014, 10:01
Ja sa volám AleXan. Toto je Sabilí a toto Kovu. Ako si sa sem dostala Sabrina?
Odoslané z Equestrie šunky.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
02.08.2014, 10:02
Bola som na lodi a obrazu bum..... ďalej si nevspomínam....
![]()
02.08.2014, 10:03
Dobre. Porozprávame sa neskôr. Skús sa zmestiť na tento bod. Ideme sa odtialto dostať. Ak ty. Tak poď.
Odoslané z Equestrie šunky.
02.08.2014, 10:06
Konečná fáza!
*Vlezem do bodu* Ideme! 3..2..11..10... Tak teraz! 3..2...11..10.. Huh? 3...2...1.. *puff* Odoslané z Equestrie šunky.
02.08.2014, 10:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.08.2014, 10:09 uživatelem SceleRisque. Edited 1 time in total.)
Kde sme to?
![]() |