Hodnocení tématu:
  • 13 Hlas(ů) - 3.92 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bitva o kopec
Tiger se posadí a široce se usměje a nastraží ucho.
Trollestia
Odpovědět
,,Sabilí? Ty a Alexan?"
Odpovědět
No dobre tak teda začnem ,,Narodila som sa ako každý prostý poník a mala som biele telo a slabulilínko ružovú hrivu a chvost. Bola som hravá a milovala som rodičov nadovšetko ako sa dalo. Škôlke ma trocha šikanovali že sám krivé uško ktoré sa mi nakrivilo pri prvom páde o snažený sa lietať. Bránila som sa ako išlo ale nešlo to. V škole som už uško také nemala a zmenila sa mi zarba srsti do modrej a hriva pridala silnejší odtieň ružovej. V škole som bola najrýchlejšia zo všetkých vrátane žrebčekov. Keď som dostala moje CM mráčik s vločkami a modrým bleskom bola som šťastná. No v 10 rokoch som sa mala predstaviť na Canterlotskej univerzite JUNIOR Mladích rýchlikov. Boli tam rodičia aj porodcovia. Keď som povedala pár viet o sebe, všetci sa na mňa usmievali a to mi dávalo šance na to že ma prímu. No začala vojna a mi sme o tom ani nič nevedeli keď odrazu vošli a zaútočili na všetkých v miestnosti.... ja so vedela lieťať a odletieť ale rodičia boli zemní poníci a vraveli mi že mám utiecť že oni ma dobehnú no, no... nedobehli... teraz mám 12 a stále na to neviem zabudnúť... no popritom chcem...ja už ďalej nemôžem... môžem prestať?,,
děkuji za část mého dětství strávené tady! Twilightsmile
Odpovědět
Sabilí na chvilku nevnímá, protože přemýšlí.
Kovu ji vytrhne z přemýšlení
,,Ať se mě ptáš na cokoli, je to ano!''
Odpovědět
,,Em.... čo sa to tu deje?,,
Vystrašená Sabrina sa hľadí a je strápnená tým že si myslí že ju nikdo nepočúval...
Odpovědět
Tiger Eye se rychle zvedne a otočí se na Máňu, která se snaží usmívat. jako obvykle ze chichotne a dostane záchvat smíchu. Rainbowlaugh ,, s-s-s-sorry!!! Rainbowlaugh" snaží se ze sebe dostat ve smíchu...
Trollestia
Odpovědět
,,Noo tak dobre ja som si myslel že to v tej klietke a v stane aj niečo znamená ale keď máš radšej Alexana tak ja ti nebránim."

*Odišiel do hradu.*
Odpovědět
Potom sa Sabrina uvedomí že nebude usmrkaný poník. Sadne si a snaží sa usmievať ale je to ťažké cez tem smútok.
Odpovědět
Sabilí v stane a běží za Kovuem
,,Kovu!'' Zakřičí

(Proč se mi zdá že od té doby co jsem přišla se tady řeší vztahy? :p)
Odpovědět
Máňa snažící se usmát se podívá na Sabrinu.
Trollestia
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: