03.08.2014, 21:40
,,To už by sakra stačilo!'' Zakřičí na Kovů a AleXana
Bitva o kopec
|
03.08.2014, 21:42
,,Tiger?! Á!,, vzlietne Sabri tiež.
děkuji za část mého dětství strávené tady!
![]()
03.08.2014, 21:42
Sabi! On ťa nemôže takto urážať! A ty Kovu pozri čo jej robíš. Spametaj sa aj ty!
Odoslané z Equestrie šunky.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.08.2014, 21:43
,,Ja? Ja sa mám spamätať? Máš pravdu veď ja tu zahýbam!"
03.08.2014, 21:43
Počuť len hádky ,, Toto je fakt už horor...,,
děkuji za část mého dětství strávené tady!
![]()
03.08.2014, 21:44
Ja sa nemienim hádať s niekym takýmto ako si ty! Mysíš iba na seba a nie na Sabi. V tom je asi velký rozdiel medzi nami.
Odoslané z Equestrie šunky.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.08.2014, 21:45
Sabilí se neovládne a vlepí každému facku.
,,To už stačí, jasné?'' Řekne a odejde do svoje ho pokoje
03.08.2014, 21:46
*otupelo stojím*
Ona mi dala facku. Odoslané z Equestrie šunky.
03.08.2014, 21:46
,,Myslím na mňa a Sabi! Keby nebolo teba tak by sa nič z toho nestalo. Sakra Alexan čo si si myslel?"
|