03.08.2014, 22:29
Tiger se pomalu otočí na břicho a začne se lehce vzpírat předními kopyty. Vidí rozmazaně. ,,Sa-sa-sabri?..."
Odesláno z mého šikovného sýru
Odesláno z mého šikovného sýru
![Trollestia Trollestia](https://bronies.cz/images/smilies/trollestia.png)
Bitva o kopec
|
03.08.2014, 22:29
Tiger se pomalu otočí na břicho a začne se lehce vzpírat předními kopyty. Vidí rozmazaně. ,,Sa-sa-sabri?..."
Odesláno z mého šikovného sýru ![]()
03.08.2014, 22:30
Sabilí si chce udělat z AleXana srandu, tak mu zaklepe na dveře a rychle odběhne.
Sedne si na lavičku a začne přemýšlet
03.08.2014, 22:30
(Ok tak vstanem sama)
Sabri vstala a pomohla Tigre vstať Máňa bola už v klietke ale nikto nevedel ako ,,au.. bolí ma hlava..,,,
děkuji za část mého dětství strávené tady!
![]()
03.08.2014, 22:32
,,Huh? Ach....,, smutne sa zatváry a premýšľa.
![]()
03.08.2014, 22:33
*vzzz*
Ha? Niekto klopal? *otorím dvere* Nikto. Na chodbe cítim zvlášnu atmosféru. Vyjdem po chodbe a zastavím sa vedla vodnej gule. Pozrem do nej. -po 5 minútach- Ha? *zoberm gulu a idem s ňou do labáku* Odoslané z Equestrie šunky.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.08.2014, 22:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.08.2014, 22:35 uživatelem Tiger Eye.)
Sabri, jsi fine? Řekne Tiger, která leží s hlavou položenou na zemi
Odesláno z mého šikovného sýru (to mě baví!!! ![]() Odesláno z mého šikovného sýru ![]()
03.08.2014, 22:35
,,Nie.... sny sú mi rozbité...,,
![]()
03.08.2014, 22:38
S gulou neni niečo v poriadku. *otvorím ju*
*ak to spravím strašne sa chcem z nej napiť* Ani nápad! A nasype dnu trochu soli a zavre. *znova sa pozre* Odoslané z Equestrie šunky.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |