03.08.2014, 23:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.08.2014, 23:26 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
Sabilí mezitím sedí na parapeťe a čte knihu.
,,Proč jsem to udělala...''
Bitva o kopec
|
03.08.2014, 23:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.08.2014, 23:26 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
Sabilí mezitím sedí na parapeťe a čte knihu.
03.08.2014, 23:27
Kamera zapnúť! *na velkej obrazovke sa otvorí ako Sabilí čita knihu.
Krvavé tetovanie?(alebo tetovanie krvi?) No nič iem si oddýchnuť. Zobuď ma keď sa bude diať niečo iné. A lahne do húpacej siete. Odoslané z Equestrie šunky.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.08.2014, 23:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.08.2014, 23:35 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
Sabilí v stane a kopne do postele. Její oči se střídavě mění z hnědé na červenou.
,,Udělala jsi to protože k AleXanovy něco cítíš.'' Řekne s červenýma očima ,,Ne!'' Řekne, má hnědé oči ,,Ale ano.!'' ,,Ne! Já miluju Kovua!'' Řekla v vzala sirky. Zapálila svíčky, prosadila se a brečela
03.08.2014, 23:38
Hum! Čo ma nebudíš! Pretoč to.
...Ne! Ja miluju Kovua!... Ako som predpokaladal. Ale počkaj, môže to byť aj vytrhnuté z kontextu. *Pretočí na zídenie z okna* Ako som hovoril. Odoslané z Equestrie šunky.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.08.2014, 23:42
Sabilí vezme sirky a utíká ven.
Posadí se na lavičku a začne škrtat. Sirky ozařují její oči, jedno hnědé a druhé červené
03.08.2014, 23:44
"Kam? Von? A zápalky? Len aby to tu nepodpálila. Bližší záber na oči? Jedno hnedé a druhé červené? Čo to je?"
Pozrem do knihy a zisťujem. Odoslané z Equestrie šunky.
03.08.2014, 23:48
,,Ale já vím že chceš AleXana.'' Řekne, červené oči
,,Ne,Ne,ne,ne...'' zakryje si uši. Hnědé oči ,,Ale ano....'' červené oči ,,Ne!'' Vykřikne. Hnědé oči
03.08.2014, 23:52
Hele! Mám to! Ona z tlaku Kovua zošalela a nastala u ňej schizofrénia. Alebo niečo ako som mal ja s tou mágiou. Ale. To je ono! Ako som jej dával ten lektvar! Teraz sa až začína prejavovať! *otvorí knihu lektvarov a nalistuje lektvar lásky. (3 strana
![]() Odoslané z Equestrie šunky.
03.08.2014, 23:57
Sabilí kolem sebe vytvoří kruh ze sirek. Jednu zapálí a všechny s hoří.
,,Dělej, běž za AleXanem a řekni mu to!'' Řekne,červené očí ,,Ne!'' Řekne, hnědé oči. Sabilí se svíjí v bolestech které na ni vytváří její druhá půlka.
04.08.2014, 00:03
Tu je to: nápoj môže mať neskoršie ale zaručené účinky. Prejavujú sa dočasnou schizofréniu a miernim piromanstvom. Po približne 4h od prvých príznakov začne fungovať lektvar naplno.
Ajéje. Protijed: známe dva. Prvý sa nedá vyrobiť a pre druhý sa musí obetovať milovaná osoba. Ešte horšie. Odoslané z Equestrie šunky.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |