Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
32
Po ceste po schodch narazí na skupinku poníkov. Pomysí si:"Na pokusy s nimi" Prechádza tesne okolo nich a uvidí nového poníka.
"Haloo? Kto si? A ako si sa sem dostala?"
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce... ![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
Registrován od: Jun 2014
Hodnocení:
18
05.08.2014, 17:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.08.2014, 17:02 uživatelem SceleRisque.)
Sabrina ako vždy pomôže Tiger a troška ju virovná a môže sa zase hýbať.
,,Huh? Ou ahoj AleXan.,,
děkuji za část mého dětství strávené tady!
Registrován od: Apr 2014
Hodnocení:
27
Tiger se strachem zmenčí. *gulp*
Odesláno z mého šikovného sýru
Hodnocení:
32
"Ahoj Sabri." "Kto je to?"
Odoslané z Equestrie.
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce... ![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Registrován od: Dec 2013
Hodnocení:
14
Zoe stále neví kde je. Začíná se jí to tu zdát čím dál divnější.
Registrován od: Apr 2014
Hodnocení:
27
Tiger vyletí, ale Máňa ji zaboří do nohy dráp a jak Tiger letí, tak se dráp posune a Tiger spadne.
Odesláno z mého šikovného sýru
Registrován od: Jun 2014
Hodnocení:
18
05.08.2014, 17:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.08.2014, 17:09 uživatelem SceleRisque.)
,,To je Zoe... Zoe? Poď sem prosím! Chcem ťa z niekym zoznámiť... dúfam že sa zasa nestratila,,
,,Prepáč AleXan ale Tiger si zasa uplížila. Tiger!,, Letí pre ňu. Položí ju na zem a odôkladne jej to ošetrila a obviazala.
děkuji za část mého dětství strávené tady!
Hodnocení:
32
(Mystery. Aby som ťa uviedol. Tieto dve "Tiger Eye a SceleRisqe" sme prijali. Ale asi sme to nemali robyť lebo to tu dosť zaspamovali. Ignorujeme ich príspevky. Prvý som tu bol ja. Ku mne sa pridali "Kovu a Sabilí". My vedieme hlavný príbeh do ktorého sa tie dve nazapájajú. Preto ich ignorujeme. Nechcem aby si bola s nimi. Ale výber je na tebe. My robíme kvalitné a zmysluplné a príbehové príspevky. Oni spamovacie.)
Odoslané z Equestrie.
AleXan sa pustit nechce,
Mácaman
Song of The Sea