Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
17
Přemýšlí jak vyzrát na Raina když v tu ho něco napadne.Přijde na kopec s pořádnými bassamy zapne je a Raina to odmrští z kopce pryč.A aby mu to nebylo líto vytvoří mu jeho vlastní mini-kopec.Poté si obestaví kopec hradbami a jako pojistku kdyby přišel Kafr dá před hradby Teema a Vodku.
Registrován od: Dec 2013
Hodnocení:
14
Pak příjdu já, a pomocí toho, že jsem pegas, vytvořím obroskou bouři, která smete Pepana i s hradbamy. Já si tam postavím železnou bránu a pořídím si kočičku.
Registrován od: Apr 2014
Hodnocení:
27
A já si stále užívám na mraku s popcornem. Jen jsem vyletěla trochu výš, aby mě to nesmetlo.
Odesláno z mého šikovného sýru
Registrován od: Jun 2014
POtom príde ďalší pegas JA! A nabúam do železnej hradby ktorá náhle praskne a ja sa zotavím a ukradnem mačičku Mystery a bombou odbuchnem kopec a vytvorím si môj nový s tymi najlepšími obranami na svete!
Registrován od: Dec 2013
Hodnocení:
14
NÉÉ! Má kočka! Za to zaplatíš. Přinesu Basové dělo, které dám naplno, smetu tě i s tvou hradbou a kopec je můj. A kočičku jsem zachránila.
Registrován od: Jun 2014
Ja mám v zálohe fénixa!!!! Sabrinu to naštvalo a tak so svojim fénixom prišla ku Tiger zobrala si kúsok pop-cornu a samozrejme Mystery nemala strechu a tam som vošla už nna môj budúci kopec a Mystery som vyhnala do vyhnanstva a ja som si urobla ten najmocnejší hrad na kopcoch.
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
2
jelikož mi popcorn nechutná, tajně se za tebe proplížim a odhodim tě z kopce pomocí mého úžasného thu'um