Hodnocení tématu:
  • 13 Hlas(ů) - 3.92 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bitva o kopec
Ale kedže som pegas a bola som na mojom mraku tak ma to nespálilo a tak zoberem môj tank kopec zničím a na druhej strane osamelom kontinente si postavím najvatčší kopec a vládnem tu s mojím kopcom v mojom hrade! Muhahahahá!
děkuji za část mého dětství strávené tady! Twilightsmile
Odpovědět
A protože jsem taky pegas, vyletím na mráčku nad kopeček a použiji svoji velkolepou bazuku a rozstřelim hrad. Zrenovovuju ho a kopeček je můj!

Odesláno z mého GT-S5830i pomocí Tapatalk 2
Trollestia
Odpovědět
Tak si ma naštvala! Prídem za Tiger s Pop-cornom a zaklopem jej na hrad. Ona mi otvorí a a poteší sa s Pop-cornu potom na popcornu si prečíta že má ísť von ona naletela a išla. Ja som vkročila do hradu a zatvorila zamkra dvere a hrad s kopčekom je zasa môj.
Odpovědět
Ale já jsem vyletěla na hradbu, šla jsem dolů do hradu a vykopnu tě ven a obdělám si hrad železem a všim, že to odolá nárazům.

Odesláno z mého šikovného sýru

Rainbowwild

Trollestia
Odpovědět
No zabudla sisi zamknúť dvere a tak tak prídem a dám ťa do tvojej hladomorne ktorú si navrhla tak aby nikto nikdy neutiekol.
Odpovědět
Vzala jsem si nenabitou bazuku, tak jsem si na ni lehla, vzala si svůj poslední popcorn a čekala na smrt, protože nikdo neuteče z mé hladomorny...

Trollestia
Odpovědět
Už z mojej Hladomorni! HAha!
Odpovědět
Lehla jsem si břichem dolů a vypadá to jako že jsem mrtvá. Ale já sleduju ostatní, jak se snaží vydrápat po kluzkém svahu kopce.

Trollestia
Odpovědět
Sabrina príde a cez mreže hladomorny si na apek priviaže perko a pošteklí Tiger či je naozaj mŕtva.
Odpovědět
Přijde na kopec, obě dvě z něj vyhodí a hrad rozebere na cihličky pomocí svého Ponymechu 3500 (jo je to jiný model Rainbowlaugh ) a tam si sedne a čeká na dalšího vyzyvatele.

OT:
Tiger Eye, SceleRisque
Neriskujte tak, prosím přestaňte rozjíždět to RP pořád. Hlavní smysl je v tom, že v jednom příspěvku ovládnete rafinovaným způsobem kopec. Nejde mi o to, že to vadí lidem, ale spíš, že jednou by jste za to mohli dostat varování. Navíc, pokud Kovu a Alexan nekecali, rozjedou RP Bitva o kopec v RP sekci. Pinkiesmile
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)