11.08.2014, 19:15
Máš BAN protožemoje oblíbená kapela je Skillet!
Máš BAN !!
|
11.08.2014, 19:57
Máš BAN, protože si tu už pár lidí včetně mě stěžovalo na úpadek nápaditosti banů. Udělejte s tím něco okamžitě a bude nám všem zase dobře. Pokud mě ovšem někdo zase nezabanuje a zdůvodní to stylem: "protože mrkev"
![]()
Sedím tady, mám na sobě kostičkované šaty z kanafasu a vojenské boty.
11.08.2014, 20:18
Máte ban a prestante zhadzovať fórum!
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
11.08.2014, 20:26
Máš ban perfekto!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
11.08.2014, 20:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.08.2014, 20:47 uživatelem AleXan. Edited 2 times in total.)
MÁŠ BAN LEBO ŤA PASUJEM ZA KRÁLOVNÚ OFFTOPICU!!! Samozrejme sa zavezuješ k podmienkam(ale to už nevidíš ![]()
11.08.2014, 20:47
Máš ban lebo Oficialne terz zdielame jedničku!
(prve miesto)
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |