14.08.2014, 00:52
Wau tvorbu na čiernom som tu ešte nevidel.
.::Cally-Dream::.
|
14.08.2014, 00:52
Wau tvorbu na čiernom som tu ešte nevidel.
14.08.2014, 01:12
MILUJI TVOJE ARTY
ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT NA VÍRU JE DŮLEŽITÉ PRO MÉ SRDCE, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT NA POVINNOSTI A TO, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT.
Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<< Moje sbírka momentálně činí 1320 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/ FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
14.08.2014, 17:53
:O Wooow,to je boží :O A pejska ti přeji ^^ Jinak,ta Chriss je naprosto epic :OO Ten pohled,ty barvy,vše ^^ bomba A NMM ta je k sežrání,hlavně hříva a vše,fascinuje mě to,že je to na černém papíře Taky chci takhle kreslit
=°.°= meow!
Avatar by Cally ♥,vybarvení by Baterka ;-*
29.08.2014, 00:44
Kovu11: třeba se tu někde schovává
Neko: Arty děkuji Wildy: Děkuji za krásná slova černý papír určitě zkus! je to nezvyk oproti bílému Přidám sem badge aby se tu neprášilo, než něco pořádného dokopu
(jedno koliexvlk, a pak dáreček pro mého odkupujícího na Ebayi-nezmeškal ani jednu aukci a má doma, až na 4 obrázky, všechny co jsem dala k prodeji) Jelikož mě pozdě večer chytla tvořivá ukážu vám co jsem do teď stihla nakreslit
(spíš jsem do zítra nechtěla čekat na odzkoušení nového plátna ) fotka pod lampičkou skoro v jednu hodinu ráno A pak skicka ACEO kartičky pro Baterku (a taky ti zakážu na to klikat! ať víš jaký pocit to je :c)
-pokud možno se k němu nevyjadřujte nebo to hoďte do černého, nechte si to až bude karta hotová - Děkuji!
29.08.2014, 10:29
:'O Tak jo,já se vyjádřím Je to naprosto mega a epickéééé :OOO Líbí se mi vlček ^^ (Teda vlčkocolie? ) Líbí se mi pohled,srst,vlasy (?),křídla,barvy...aááá prostě vše Poník je taky naprosto úžasnej ^^ A Luna,je kouzelná :O A co si myslím o obrázku pro Baterku...to ti napíšu spíše do soukr. zpráv DDD
=°.°= meow!
Avatar by Cally ♥,vybarvení by Baterka ;-*
29.08.2014, 23:38
Baty: to jsem ráda
Wildy: co já vím co je to za kříženečku ano vlasy(srst a vlasy, to je moje parketa ) Děkuji moc za další milá slůvka do sbírky A zase večer jedu dál (Cally se zamilovala do plátna), ale do konce víkendu by tu po sto letech mohla býti záložka pro Tobby!, pak mám pár dní na nakreslení svatebního obrázku pro velmi dobrou kamarádku (nope lidi nakreslím, bude to anthro malamut a jaguářice)
znovu kvalita lampičky ještě plánuji Tiu, kdyby měl někdo nápad koho dalšího budu jen ráda Ještě mám hotovou ACEO kartu pro Baterku, ale tu sem hodím až v úterý nebo ve středu*dle příchodu obálky*
Tož pro dnešek vše, užite si CZQ i za mě! a nezapomeňte fotit! Jsem zvědavá
30.08.2014, 00:21
Co treba Nightmare Rariry?
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba. hue hue hue
30.08.2014, 00:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.11.2016, 23:21 uživatelem Cally. Edited 1 time in total.
Důvod úpravy: nefungující link
)
Ten charakter zbožňuji! ale Tu už jsme právě že patlala kdysi dávno,koukám, že sem vše nedávám (stejně jako kupu Lun, ale ta se tak dobře prodává!)
Plánuji ji kreslit znovu, ale asi na černý papír, díky za nápad
30.08.2014, 03:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.08.2014, 11:06 uživatelem MidnightShadow. Edited 1 time in total.)
Mezi oblibene potom patri i treba Sombra
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba. hue hue hue |
|