14.08.2014, 14:51
Ano
Ten za mnou foťí
Ten za mnou foťí
Ten za mnou
|
14.08.2014, 15:39
Nopi
Ten za mnou si myslí že áto stránka je naj.
děkuji za část mého dětství strávené tady!
![]()
14.08.2014, 16:06
Neviem. Alebo viem?
![]() Ten zamnou pozná hru ktorú hrávam. Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
14.08.2014, 16:08
Záleží na tom kterou.. Ale nespíš Ano
![]() Ten za mnou je na notebooku.
14.08.2014, 16:13
Ešte nie.
Ten zamnou pozná Hearthstone. Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
14.08.2014, 16:17
Tak trochu.
Ten zamnou má nápad. Odoslané z Equestrie.
14.08.2014, 16:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.08.2014, 16:28 uživatelem Koxi. Edited 1 time in total.)
Ne
Ten za mnou má něco na práci
14.08.2014, 16:29
Dumám.
Ten zamnou tiež? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |