18.08.2014, 10:01
yay a co třeba moje přezdívka?
![Pinkiesmile Pinkiesmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/pinkiesmile.png)
Prezývky od AleXana
|
18.08.2014, 10:01
yay a co třeba moje přezdívka?
![]()
18.08.2014, 10:09
Medvíde-Medmide-Mendine-MeneMone
=>>MeneMone
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
20.08.2014, 13:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.08.2014, 09:32 uživatelem Cloudaska. Edited 1 time in total.)
a co třeba moje?
![]()
THIS IS 20% COOLER
![]()
20.08.2014, 13:19
Cloudaska-Dakla
=>>Dakla (neviem nejak som sa zasekol) Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
20.08.2014, 13:35
Hmm.... skús len moje meno Sabrina... to som zvedavá čo vystrojíš
![]()
děkuji za část mého dětství strávené tady!
![]()
20.08.2014, 13:40
Sabrina-Sabri-Sani-Brisanka
=>>Brisanka(ktašie: Bris) Odoslané z Equestrie.
20.08.2014, 13:41
Brisanka..... to sa mi páči! Díky!
![]()
děkuji za část mého dětství strávené tady!
![]()
27.08.2014, 23:35
No to som zvedavý, daj sa do toho
![]()
27.08.2014, 23:47
Rozkaz!
Kovu11-Kovon-Bevon (Dnes my to nemyslí ![]() =>>Bevon
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |