20.08.2014, 23:20
Máš pravdu. A BAN
Máš BAN !!
|
20.08.2014, 23:21
Máte ban lebo od rána do niekedy tu nebudem.
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
20.08.2014, 23:22
Máš BAN, protože jakto?
20.08.2014, 23:24
Máš BAN, proto mi to řekni.
20.08.2014, 23:24
Máte ban lebo sa idem učiť Nemčinu!
Odoslané z Equestrie.
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
20.08.2014, 23:29
Máš ban tak trochu
A ešte jeden lebo som musel ísť až do nemacka. Za 30 min tu je Lunka Odoslané z Equestrie.
20.08.2014, 23:30
Máš ban musím sa o Lunku predsa postarať nie?
Odoslané z Equestrie.
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |