30.08.2014, 00:19
Dokonce i já
Ten za mnou sedí
Ten za mnou sedí
Ten za mnou
|
30.08.2014, 00:20
Leźím.
Ten zamnou pozná Comander and Conquer! (Generals/Zero Hour) Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
30.08.2014, 00:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.08.2014, 00:21 uživatelem Kovu11. Edited 1 time in total.)
Nope
Ten za mnou tiež.
30.08.2014, 01:28
Už ano.
Ten zamnou ozaj pozná C&C? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
30.08.2014, 01:30
Pokud myslíš serii Command & Conquer tak ano.. Znám jí hodně dobře...
Ten za mnou rád poslouchá hudbu
30.08.2014, 01:33
Celkom ano.
(Moja 1. Oblúbena hra bola C&C Generals. Ale hral som aj staršie) Ten zamnou sa nevzdáva. Odoslané z Equestrie.
30.08.2014, 02:18
Najistejším spôsobom ako ukončiť vojnu je prehrať ju. Bola by hlúposť sa nevzdávať.
Ten za mnou videl grotesku od Charlieho Chaplina.
30.08.2014, 02:22
Aj áno, jaaaj taký kebab by som si dal.
Ten za mnou súhlasí. |