Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MLP: FiM parodováno česky
Ok,idu do tebe:
1) Dobré intro.
2) Celkem dobré vtipy (Bohužel,jsem velmy náročný takže jsem se nesmál,jen trošku pousmál nad přepadením) + pedobear x)
3) +1 za to,že v tomto díle nebylo ani 1 slovo o hulení (Krom ukázky předchazejících dílu)
4) Konec

Celekem dávám body 1/1 ................. x) 9.999999991/10.0000002
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Odpovědět
Smusa: Dobry Pinkiesmile Bod za to pojmenovani poniku a pedobeara X)
Odpovědět
haha! tak toto bolo niečo úžasné. Pokračuj v tom čo robíš Twilightsmile
Odpovědět
První pěkně provedená česká parodie na MLP: FiM ... příště by to možná chtělo použít více hlasů, ale na první část je to dobře udělané Pinkiesmile Ajsmug
Flutterrage You're going to love me!
Odpovědět
Zatial asi najlepsia cast Pinkiesmile NOPE v intre, prepadeni a pedobear ma dostali Twilightsmile Len to mohlo byt dlhsie
Odpovědět
Omlouvám se za vymazání videa-bohužel intro, které jsem tam měl porušovalo autorská práva-musel jsem proto video smazat-pracuji na opravě a video co nejdříve uploaduji znova.
Ještě jednou fakt promiňte :-(
Smusa
-Youtube (MLP parody CZ): SmusaMovies
Odpovědět
(16.02.2012, 22:53)Smusa Napsal(a): Omlouvám se za vymazání videa-bohužel intro, které jsem tam měl porušovalo autorská práva-musel jsem proto video smazat-pracuji na opravě a video co nejdříve uploaduji znova.
Ještě jednou fakt promiňte :-(

Nic si z toho nedělej. Mě před nedávnem smazaly můj remix,a vydržel tam asi jen 10 minut xD
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Odpovědět
Thumbs Up 
(15.02.2012, 01:44)Matthew Napsal(a): První pěkně provedená česká parodie na MLP: FiM ... příště by to možná chtělo použít více hlasů, ale na první část je to dobře udělané Pinkiesmile Ajsmug

To, že je série namluvena pouze jedním člověkem, má své kouzlo Pinkiesmile

Nový díl se mi líbil, jsem zvědavá na další ...

Odpovědět
Tak už je to zpátky-rovnou jsem trochu dodělal pár detailů

Enjoy Twilightsmile
Smusa
Odpovědět

Tak po měsíci mám pro vás další part...myslel jsem že mě jeho tvorba zabije-viz příloha

Doufám, že si tenhle díl užijete a dejte mi vědět, jak jsem u vás zase dopad Rainbowwild

Enjoy

Přiložené soubory Miniatury

Smusa
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)