01.09.2014, 23:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.09.2014, 23:35 uživatelem Kovu11. Edited 1 time in total.)
Ban lebo ja v Senci mám len jazerá.
Máš BAN !!
|
01.09.2014, 23:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.09.2014, 23:35 uživatelem Kovu11. Edited 1 time in total.)
Ban lebo ja v Senci mám len jazerá.
01.09.2014, 23:38
Máš ban ano. Tie sú super. Chodím tam párkrát v lete. Možno sme sa aj videli len nepoznali.
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
01.09.2014, 23:41
Ban lebo povedz keď prídeš.
01.09.2014, 23:42
Máš ban určite sa ohlásim. Prípadne prídem na bicykli
![]() Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
01.09.2014, 23:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.09.2014, 23:44 uživatelem Kovu11. Edited 1 time in total.)
Ban lebo pôjdeš na bicykli po dialnici?
![]() Alebo cez dediny?
01.09.2014, 23:48
Máš ban cez dediny. Na dialnici by ma zastavila ponycia.
A ešte jeden ban lebo moja mama zistila že na fóre travim dni noci. A asi aj čítala niečo ![]() Keď dojdem domov zablokujem jej požiadavku na DNS server.(ha!) Odoslané z Equestrie.
01.09.2014, 23:56
Máš ban má niekto poňatia ako na ten DNS záznam?
![]() Ja zabudol. Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |