02.09.2014, 00:45
Áno (my favourite game)
Ten za mnou mal najradšej Američanov.
Ten za mnou
|
02.09.2014, 00:45
Áno (my favourite game)
02.09.2014, 00:48
Ano. Ale naj SU je ajtak atomovka
![]() Ten zamnou by si chcel zahrať. Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
02.09.2014, 00:52
Jop
Ten za mnou mi povie jeho najobľúbenejšiu jednotku.
02.09.2014, 00:56
Black Lotus.
Lebo keď sa spravne dostaneš do nepriatelskej base tak dokázeš ju celú rozobrať a ešte aj získať peniaze. Potom Overload. Proste OP tank s vylpšenou turetkou ![]() A ten zamnou? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
02.09.2014, 01:00
Kyselinový traktor
![]() To nemá chybu ![]() ![]() Ten za mnou už hral proti trom na raz.
02.09.2014, 01:01
Ano. Ale iba s Botmi.
Ten zamnou vyhral 1vs9 hard. (Ja ne ![]() Odoslané z Equestrie.
02.09.2014, 01:04
Never.
Ten za mnou už mal na mape toľko tovární a letísk ktoré nepotreboval. (ja som chcel mať čo najväčšie impérium tak som si BTW postavil 15 letísk ![]()
02.09.2014, 01:09
Heh. Aj ano. Ale vetsinou na tie letiská zabudnem a potom tam len tak tie lietadlá stoja
![]() Ten zamnou vždy keď vidí že vyhrá pustí všetky svoje SU a zbraňe na svoju base. Odoslané z Equestrie.
02.09.2014, 01:12
To som ešte nespravil
![]() Ten za mnou keď vie že to má vyhraté, urobí si čo najväčšie vojsko a pošle ho na nepriateľa.
02.09.2014, 01:21
Nie. Ja si odpalujem zakladňu
![]() Ten zamnou používa pozemné jednotky ![]() Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |