03.09.2014, 19:43
Když nejhorší je, že formově se mi líbí nelfové, ale u worgenů mě zase láká to jejich "vlkodlačství". Proto se raději ptám někoho, kdo tomu rozumí, jak je to ohledně raciálek a jejich užitečnosti.
World of Warcraft
|
03.09.2014, 19:43
Když nejhorší je, že formově se mi líbí nelfové, ale u worgenů mě zase láká to jejich "vlkodlačství". Proto se raději ptám někoho, kdo tomu rozumí, jak je to ohledně raciálek a jejich užitečnosti.
03.09.2014, 19:51
Pokud budeš hrát za druida jako DPS, tím myslím většinou ve formě kočky, worgen má malá buff na critický zásah (1
![]() NE mají zase Shadowmeld, který se dá jakš takš využít v PVP (postava musí být na místě), ale protože hraješ druida, je ti to k ničemu. Ve formě kočky se stejně dokážeš zneviditelnit. Mají o 2% větší šanci uhnou útoku. (Možná by se to hodilo pro tanka). Mají 1% resistenci na Nature damage a když umřeš, jejich "duše" se pohybuje rychleji. Toď asi vše. Ono to je si myslím v podstatě jedno. Vyber si tu rasu, která se ti víc líbí. ![]()
Yorozuya / Odd jobs / Práce všeho druhu ... and sugar addict.
03.09.2014, 21:11
Nešlo by zkombinovat obojí?
![]()
03.09.2014, 21:16
To by bylo super, ale asi nešlo... škoda.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
03.09.2014, 21:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.09.2014, 21:24 uživatelem Aidrien Assagir. Edited 3 times in total.)
Rozhodla jsem se! Vzhled vítězí: nelfky vypadají v setech lépe. Navíc ta jejich cat forma.
![]() Navíc se mi víc líbí kočky než koně. Dotaz: jak to funguje na offiku s transmogem? Ten je za real money, nebo ne? Na webu jsem to za peníze nenašla. Popř. mohu na sebe transmognout set jiného povolání (na druida hunterský set)?
04.09.2014, 00:33
Transmog je myslím omezený na určité věci. Myslím, že musí mít určítý item level. Už si nepamatuju kolik. Zjistím později. Jinak je to myslím za Goldy a ne prachy.
04.09.2014, 00:42
Ano, tmog je za goldy a omezení je jen na stejný typ daného předmětu. Tzn. cloth belt nemůžeš tmogovat na plate belt a dále nejdou tmogovat setové itemy jiného povolání a samozřejmě legendárky.
04.09.2014, 05:19
Hm, škoda. V tom případě druidi nemají moc použitelné sety. Líbí se mi totiž tyhle dva:
![]() ![]() pro 70 ![]() ![]()
04.09.2014, 09:32
Dragonstalker set is miiiiiiineeeeee!!!!
![]()
|
|