03.09.2014, 19:20
Jop!
Ten za mnou sa nudí.
Ten za mnou sa nudí.
Ten za mnou
|
03.09.2014, 19:20
Jop!
Ten za mnou sa nudí.
03.09.2014, 19:28
Ani nie
![]() Ten zamnou zisťuje. Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.09.2014, 19:36
Nope
Ten za mnou napaluje?
03.09.2014, 19:42
Napálené skontrolované. Inštalácia prebieha!
![]() Ten zamnou sa teší so mnou. Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.09.2014, 19:54
Jop!
Tomu za mnou to šlape bez problémov.
03.09.2014, 20:09
Šlape s problémami.
Ten zamnou sa čuduje. Odoslané z Equestrie.
03.09.2014, 20:12
Ne
Ten za mnou nevie že som bola na zakázanej stavbe
děkuji za část mého dětství strávené tady!
![]()
03.09.2014, 20:14
Oooo!
Ten zamnou mi pomôže ![]() Odoslané z Equestrie.
03.09.2014, 20:17
Win7 nenainštaloval driver pre sieťovku. Neni internet. nemôže stiahnuť z windows update.
Ten zamnou pomôže. Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |