04.09.2014, 16:08
Máš ban protože joD klidně postnu fotku
Máš BAN !!
|
04.09.2014, 16:14
Máš ban ok
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
04.09.2014, 16:21
Máš ban yay! Nevadia ti tie diery po špendlíkoch?
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
04.09.2014, 16:24
Máš ban Mne by vadilo. Preto asi nemám nástenku
04.09.2014, 16:25
Ban lebo fotky? Hmmm keby som niake mal, ja sa moc nefotím. Ale fotku triedy by som mohol.
04.09.2014, 16:29
Máš ban lebo ja mám fotku na parapete. Naopak. Naschval.
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |