Registrován od: Oct 2012
Tak, ale joo.
Chválím vůbec za tu trpělivost něco takového nakreslit (já bych tohle nedala- protože lenost. A trpělivost je u kreslení důležitá!).
Ano, perspektiva ti ujíždí. Na pozadí je uděláno, že cesta míří šikmě nahoru, ale poníci jsou jen tak pláclý z boku, jako původně.
Doporučuji si trénovat nejprv tu perspektivu, jak je třeba na tomhle obrázku
Ono je hlavní to pochopit. Když chceš dělat pozadí, musíš pochopit základově, kde co a jak. Když se podíváš na nějaké obrázky s pozadím (teď mě žádýn kreslíř nenapadá či tak), tak si všimneš, jak má v tom ty poníky postavené. Ono je hlavní, aby tobě samotnému to došlo, pak už je to hračka
Držím palce
Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
9
@Maky-MLP Hehe, co bys taky čekala od skoro 17ti letého kluka co radši píše než kreslí a když už tak jen okrajově (no, poníci mi alespoň pomohli se zlepšit s malováním)
Odesláno z mojeho placatého mobilu pomocí Luniny karimatky
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
Hodnocení:
9
21.09.2014, 22:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.09.2014, 07:19 uživatelem Divočák. Edited 2 times in total.)
Po strašně dlouhé době tu konečně v čase nudy (a nemoci) přiskočil další obrázek
[spoiler:
Ach ty Cutie Marky... Ne! Prostě je nebudu dělat protože nemám nápady! ]
Hodnocení:
9
24.09.2014, 00:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.09.2014, 18:34 uživatelem Divočák. Edited 1 time in total.)
Takže, pro dnes jsem si trošku pohrál s Unicornem. Snad se nezleknete, ale zepředu jsem snad nikdy poníka nedělal
Registrován od: Jul 2014
Nom, takže nová kresba... Jsem zvědav na nával kritiky
Registrován od: Oct 2012
27.11.2014, 23:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.11.2014, 23:36 uživatelem Nopony. Edited 1 time in total.)
Le Month : Duplicitní účet? Nebo za něj vkládáš obrázky?
Hodnocení:
9
Nový obrázek... Znova photoshop. (hmmm, bude to chtít grafický tablet jinak mi micne)