Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
35
22.09.2014, 07:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.09.2014, 07:24 uživatelem Dex.)
Krajkhour: Rootnutý telefon nepotřebuješ. A ASFBAR z evenprimova webu zmizel do nenávratna, tak ti ho budu muset dát od sebe...
Jinak ten bug s klavesnicí mám taky, když to budeš pořád zkoušet tak se to jednou povede
První Equestrijský Drakobijcobijec
Registrován od: Sep 2013
Hodnocení:
0
je na tu hru nejaky cheat? je jich plny internet ale vzdy se to plati -_-, nebo nejaky navod jak zmnenit pocet gemu atd.
Registrován od: Apr 2013
Je možné že ten save bol z SD karty. Rodeo enclosure som vyhral aj ja neviem prečo. Je to skrátka ródeo ktoré nájdeš v inventári v Sweet apple acress. Ja som cheaty používal ale také ku ktorým nepotrebuješ PC a po aktualizácii je apka proti tým cheatom niaka odolná. Cheaty môžeš skôsiť ale len také ku ktorým potrebuješ PC aby si to cezeň mohol spustiť.
Registrován od: Sep 2013
Hodnocení:
0
24.09.2014, 15:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.09.2014, 15:27 uživatelem krtek. Edited 1 time in total.)
nevi nekdo, najdu nejaky cheat a chce to po mne tohle :
Kompletní nabídku dále pokračovat.
Vyhrajte Nový iPad!
Vyhrajte Nový Apple iPad!
Vyhrajte poukázku Tesco!
Vyhrajte Nový iPad!
Buďte Chytrý! Reagujte Rychle!
Chcete vyhrát iPad?
nevite jak to obejit? nebo nejak stahnou bez zadavani mobilniho cisla a bez placeni? nebo neni to vir za penize?
PS: mam to prelozene googlem
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
1
lidi poradíte začal jsem hrát mlp ale sekl jsem se u toho že nemám skoro žádné Bits ty (Goldy) musím koupit pizzerii ale ta stojí 40000bitu to nenafarmim ani za měsíc a ty gemy taky vůbec nepadaj tak to je i s elementama u apllejack
For the Great and Powerful Trixie
Registrován od: Apr 2013
Woren: Kedysi dávno pradávno keď boli ešte dračí jazdci... (ale k veci) Keď som s MLP game začínal tak dva z tých kríkov v Canterlote keď si ich predal tak ti dali do kopy 200 000 bitov. Neviem či to tam ešte je ale skús predať pôvodné kríky z Canterlotu.