Poňe sú psychoterapia sama osebe No až budem v budúcnosti v praxi (čo dúfam), dvere do mojej pracovne máš vždy otvorené
(22.09.2014, 22:03)Dawnflash Napsal(a):
Chcete vedieť, čo povedať haterom?
1) Získajte si ich pozornosť a dôveru. Inak je to zbytočné.
2) Vysvetlite im, prečo to pozeráte vy. A úprimne.
3) Odpovedzte im na všetky otázky. My predsa poznáme všetky odpovede, tam hlboko vnútri.
4) Vysvetlite im, že pozeranie MLP nie je recesia, snaha vyniknúť, snaha o násilný regres, ani vaša mentálna zaostalosť
5) Prezentujte im komunitu Bronies, tento bod v 90% donúti ľudí spozornieť, a aspoň brať vaše slová s vyššou váhou
6) Vysvetlite dôležitosť komunitnej organizácie bronies a ich sledované hodnoty
7) Ak to zatiaľ zlyháva, spýtajte sa ich, kde vidia problém, v čom sú bronies na omyle. Na prípadné poznámky zareagujte s decisívnym úderom. Rozbitie posledných pochybností uvidíte na zmätenom výraze, nervozite apod.
8) Netlačte to, väčšina ľudí v tomto bode potrebuje pár dní, potom vás bude akceptovať (lebo podvedomie to už zariadi)
Dobrý prístup. Keby sme sa s hatermi hádali, akurát by sme ich utvrdzovali v tom, že majú pravdu. S tým problémom - často nevedia, kde vidia "problém", proste idú so stádom a neznášajú poňe, pretože je to kchúl. Hejtujú, pritom sami nevedia, čo.
02.10.2014, 08:21 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.10.2014, 09:28 uživatelem Melgarh. Edited 1 time in total.)
Tak mě napadlo, jestli bronies nemají podíl na potírání tzv. shovelwaru tzn. udělá se laciná sra*ka a nalepí se na to slavná značka (někdy se dokonce zkouší co ještě projde jako třeba My lovely filly) a rodiče to svým dětem kupují, protože se v tom nevyznají.
To je asi trochu OffTopic, ale o hračkách "My Lovely Filly" jsem ještě neslyšel, ale pokud máte na mysli Filly z Německa, tak to jako "potírací" argument proti antibronymu ani nezkoušejte, pokud ze sebe nechcete udělat hlupáka
A bez těch vulgarismů by to nešlo? Vždyť náš jazyk je přeci tak bohatý...
Ja som bol napríklad raz s kamošom v obchode, ten odkiaľsi vytiahol "kindervajíčko" s nejakým pochybným poňom na obale a pýta sa ma "Aha, toto sú tie tvoje kone?"
Pritom to je povahovo úplný pohoďák, nie je antibrony ani hater, vie o mne, že pozerám MLP, akurát je zvedavý. No nemal som chuť mu vysvetľovať, že to, čo vytiahol odniekiaľ z regálu nie sú poňe z FIM ale nejaká lacná fušerská napodobenina.
tak ta "fušérská napodobenina" je mimochodem asi tak 2x-3x starší než Friendship is Magic a mimochodem donedávna nejpopulárnější Pony hračka na Německém trhu
Je to asi podobné, jako kdybych měl červenou Octávii, a když by okolo kámoše projel červený trabant, tak by řekl: S něčím takovým jezdíš, že jo?
Já jen, že mi to skoro až vyznělo, jako kdyby na světě bylo místo jen pro jedny hračky a s poníky a všechno ostatní by byla nehorázná provokace.
Eh, takých vídam často . Hlavne pri FPSkách, tam väčšinou chytajú rage. Občas je to až komické.
Najlepšie je nepísať nič, ale pri priamom útoku si svoj názor brániť avšak nie vnucovať ^^ .
Mi připomínáš, že pod jedním Battlefield 4 videem na YT se strhla vášnivá diskuse, protože týpka ve videu zabil někdo s nickem R-Dash5000 a obrázkem s ní Spousta bronies se snažila haterům klidně vysvětlovat, což oceňuji. Pro zaryté hatery bych klidně P***.**V doporučil, protože pak by se možná koukli i na FiM
vubec netušim, ale pokud mi dvě spolužačky tvrdí (uprostřed konverzace) že nejsou antibronies, protože je mlp nezajímá, jak jim to mam vysvětlit? oni to furt nechápou