03.10.2014, 20:41
Nope
Už ste niekedy boli na pohrebe?
|
Už jsi někdy ...?
|
|
03.10.2014, 20:41
Nope
03.10.2014, 22:16
Eeyup
![]() Už jste někdy dali Penta kill v 1v1? (Ne nehraju LoLko, ale tímhle všechny LoLkaře trollím )
03.10.2014, 22:36
(XD to je dobré)
Myslím že áno. Ešte v bete. Už ste niekedy prekročili nohami čiaru a telom nie?( )Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.10.2014, 23:12
Áno (prosím, nežiadať o žiadne detaily
)Už ste sa niekedy šmykli na banánovej šupke?
Bow to the Princess!
04.10.2014, 11:13
Nope.
Už ste niekedy videli diskusiu a nerozumeli? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
04.10.2014, 11:22
Veeeľa krát.
Už ste niekedy závideli?
04.10.2014, 12:04
Iba pákrát.
Už ste niekedy videli leoparda v ZOO? Odoslané z Equestrie.
04.10.2014, 12:07
Áno
Už ste niekedy videli výbuch?
04.10.2014, 12:08
Jo, a taky jednou na ulici
Už jste někdy nakreslili poníka?
04.10.2014, 12:09
Ano. Dobre to nedopadlo
![]() Už ste niekedy boli v Paríži? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |