18.09.2014, 11:34
![[Obrázek: ra8FHOc.jpg]](https://i.imgur.com/ra8FHOc.jpg)
Nevim jak je to s dostupnosti plysaku teto znacky v ČR ale ja dnes nahodou nasel Pinkie Pie ,Rainbow Dash a Princess Twili za 195,- v papirnictvi Olsak na Vsetine
Místa s Pony goodies
|
18.09.2014, 11:34
![]() Nevim jak je to s dostupnosti plysaku teto znacky v ČR ale ja dnes nahodou nasel Pinkie Pie ,Rainbow Dash a Princess Twili za 195,- v papirnictvi Olsak na Vsetine
26.09.2014, 11:03
26.09.2014, 19:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.10.2014, 16:55 uživatelem Faiko. Edited 1 time in total.)
Dnešní nález v Tesco Valašské Meziříčí
![]() ![]() ![]() ![]() Predpokladam ze tyto Breezies budou v 11 vlne BB (alespon velikostne odpovidaji) a jsou dost pekne ![]() Plysaci od firmy Famosa(ta sama co ma plysaky v Pompu) Kvalitou nejsou vubec spatne ovsem maji dost podstatne chyby (Twili a RD chybi kridla a Twili nestoji roh) Posudte sami mali 169,- ![]() Stredni 299,- ![]() ![]() ![]() Velci 599,- ![]() ![]() Dále jeste Velkou bílou Celestii (verze 2012) POP poniky Rainbow Dash, Fluttershy a Zecora AKCE Stredni a velci plysaci slevnili ,stredni pod 200,- a velke za 289,-
Plyšáci v My (Máj) na Národní třídě v Praze
![]() ![]() ... a ještě Luna a Celestie s létajícími třpytkami uvnitř. Dvě už jsou naše ![]() ![]()
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
05.10.2014, 19:41
Tyto dva sety v Dračiku
![]() ![]() Cena myslím okolo 300,- Doma mám Sunsetku ale musím uznat že ji asi nechám v obalu, vypadá parádně ![]()
06.10.2014, 18:37
![]() Nalezeno dneska v Draciku na Čepkove ve Zline Cena 600+ presne si nepamatuju , a nemit 6 z ich uz doma tak je beru vsemi deseti
06.10.2014, 19:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.10.2014, 21:50 uživatelem Dawnflash. Edited 2 times in total.)
Tak teraz môžem už i ja kvalifikovane prispieť do tejto diskusie, s mestom Brno (stred).
Dnes som bol pobehať viaceré obchody v centre Brna, a tu je suma suma všetkého, čo som našiel: Vágner OD- Na 3. poschodí majú pomerne slabý výber a veľké ceny. Neodporúčam, iba ak by ste mali záujem o asi 30cm Celestiu za 870 Kč. Jej krídla sú však nič moc... Sparky's OD (Masarykova)- "Mopové" plyšáky PP a RD. Stoja okolo 340 Kč, tak ak sa to niekomu páči... ![]() ![]() ![]() Sparky's (Vaňkovka)- menší sortiment ako na Masarykovej, ale v jednom sa tieto predajne zhodujú: Crystal Princess Celebration figúrky (krásne sú imo), zlacnené na 100 Kč. A to sa s BB ani porovnať nedajú! Ja mám odtiaľ Rarity, a bola to najlepšia figúrka, čo som dnes našiel. Najbližšie tieto modely zoženiete v Tesco (Vaňkovka) za 150, takže sa to fakt oplatí. Pompo (Vaňkovka)- BB majú trochu mimo hlavného MLP sortimentu, ale oplatí sa na ne spýtať (sú trochu bližšie k vchodu v tej istej uličke). Majú 8., 9. a 10. vlnu BB, ale sú celkom prebrané, a viac zjavne nemajú (pýtal som sa). Mám odtiaľ Fluttershy z 10. vlny Tesco (Vaňkovka)- Veľký sortiment mnohých figúriek a 9. vlny BB, ale ja osobne som tam našiel len Applejack, čo sa mi páčila ![]() Tento preklep im však tak skoro nezabudnem ![]() Takže teraz viete kam na ktoré BB v centre. Dráčik vo Špalíku som len tak prebehol, na BB som sa nepýtal, takže neviem. Ale tie figúrky Crystal Princess Celebration zo Sparky's sú proste bomba. Takže môj celkový úlovok z dneška (mínus to tričko, to je len background, a áno, you can't spell Rainbow Dash without Apple Cider): celkom vydarený ![]() A niečo vám poviem: ísť loviť poníkov po obchodoch v MLP tričku, z ktorého je na kilometer jasné, o čo ide, je skvelé ![]() ![]()
Routine kills ponies and humans alike. Trying new things makes life so much brighter
![]() --Pony Dawnflash--
10.10.2014, 18:28
čus bronicí, udělal jsem průzkum kde já bydlím takže v LETOHRADĚ a ŽAMBERKU (města se nacházejí v pardubickém kraji v okrese Ústí nad orlicí) takže se o to rád podělím
Letohrad: prozkoumal jsem tam dvě prodejny které nemají název, v po pravdě míšený s hadry, žradlo a konečně hračky před náměstím na levé straně při příjezdu z Žamberka do letohradu co jsem zjistil tak tam má hračky až někde v čudu, měl je až v zadu a žádný MLP a aby nebylo málo tak málo prostoru na pohyb a tma jak v pytli, v po pravdě to všechno měl narvaný v místnosti s dvěma umyvadel ![]() no co coby jste čekaly od větnamce ![]() další zastávka na náměstí no tam už byla normální člověk, a našel jsem !!!!KONEČNĚ!!! My Little Pony. ![]() takže jsem to prohlížel co tam je a bylo tam věci z starých generací, taštiča s poníkm (taky stará G) ono ani ni z FIM:FIM a ani žádný Blindbag, škoda ale aspoň něco to vše z Letohradu, jak to vydím já nic moc ale azpon něco ![]() ŽAMBERK hračkářství na náměstí takže jsem udělal nájezd na hračkářství a co nevidím, kousek od kasi mají MLP ![]() ![]() ještě je tam další obchody ale ty prozkoumám někdy jindy jindy ![]() tady je rainbow dash kterou jsem si koupil, pro mě první věcička z MLP: Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
![]() ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru ![]()
11.10.2014, 00:06
(18.09.2014, 11:34)Faiko Napsal(a): jeee falko takze ty mas pinki od stejne firmi jako ja. ja ma dashi (předchozi muj přispěvek) Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
![]() ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru ![]()
14.12.2014, 17:02
|
|