Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
S tím taktováním...jak kdy. Výrobci sice umožnili taktování i na H, ale Intel to zase updatem zamknul, pak to výrobci desek obešli zas a jestli Intel už zareagoval to už nevím
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
35
Zkus RAMky, jestli jsou OK. (memtest, případně přehodit do jiných slotů nebo tam nechat jen jednu).
Taky možnost resetovat BIOS (odpojit od proudu, vyndat CMOS baterku a podržet napájecí tlačítko).
První Equestrijský Drakobijcobijec
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
1
08.01.2015, 20:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.01.2015, 20:44 uživatelem woren. Edited 2 times in total.)
Ahoj lidi mám takovej menší problém s notebookem kupoval jsem si ho nedávno
http://www.alza.cz/asus-x550cc-xo223h-d6..._cpc#popis tento je to herní noťas a hraje na něm wowko catyclysm který má slabý hw nároky na patchy 4.3.4 a docela se mi to seká internet mám rychlej a serverem to taky není nevíte čím to je? Píšu na mobilu tak mi trochu blbne Link
For the Great and Powerful Trixie
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
1
08.01.2015, 22:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.01.2015, 22:22 uživatelem woren. Edited 1 time in total.)
Tak grafikou to rozhodne není. Ovladače mam všechny aktualizovaný ramku a procesor jsou taky nad nároky .měl jsem i starší noťas se slabší grafikou atd a šlo mi to na ultra detaily ty nejlepší .Já si myslím že to je Windowsama na starém notu jsem měl Windows 7 na novém mám Windows 8.1 takže asi tam bude zakopanej pes
For the Great and Powerful Trixie
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
9
Win 8.1 by mal ponúkať ešte vyšší "performance" v hrách jak 7
neodchadza ti HDD?
defragmentoval si ho ?
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
80
Heh? Tohle je zajímavé, ten noťas totiž tuhle přivezl bratranec (aspoň myslim že je to on, i7, 720m, Asus, vzhled stejnej, win8, víc jsem nevykoumal, byl tu opravdu jen chviličku a já to moc nezkoumal) a má taky problém s tím, že má cca každých 10 vteřin FPS dropy a celkem znatelný. Hrál na tom GTA IV a já na ntb tyhle propady nemám (i7 2670QM, GT 555M, Win 7), tak to by mě teda zajímalo, čim to může být.
All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
9
Aj napr. ovládače na chipset...