Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
33
10.11.2014, 16:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.11.2014, 20:02 uživatelem Ajdrianpony. Edited 2 times in total.)
Naprostý souhlas, mluvíš mi z duše
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
40
Jáj tak preto tam máš v podpise, že nemáš rád bronies. Ja že si srandu robíš
Bow to the Princess!
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
59
ja mám dve odpovede na túto otázku
1) Brony je ten, kto si vezme ponaučenie z elementov a praktikuje ich význam v realite... (je úprimný, rozosmieva druhých, je čestný... atď.)
2) Brony je ten, kto si priamo cez MLP:FIM našiel dobrých kamarátov a tým naplnil podtitul: a sice, že Friendship is Magic. A tým nemyslím po internete... O tom sú zrazy
Im a chicken, addict to an orange juice... and also Derpy
Formula 1 fan! YAY!!
Hodnocení:
33
14.11.2014, 02:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.11.2014, 02:28 uživatelem Ajdrianpony. Edited 1 time in total.)
Takže nikdo
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
31
Každý, kdo se snaží.
Love and Tolerate není hloupost.
723462958
vanamartincz@gmail.com
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
19
Je to člověk, který se chtěl podívat na pár dílů MLP:FIM aby zjistil, co na tom všichni vidí. Načež si ve 3 ráno řekne : ,,Kruci, já ten seriál miluju''
Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
2
29.12.2015, 15:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.12.2015, 15:03 uživatelem Glory Rogue.)
(14.11.2014, 22:54)Birdyy Napsal(a): Je to člověk, který se chtěl podívat na pár dílů MLP:FIM aby zjistil, co na tom všichni vidí. Načež si ve 3 ráno řekne : ,,Kruci, já ten seriál miluju''  Jako kdyby jsi mě sledoval/a a pak se učitelky divý proč jsem tak unavený xD
Jinak Brony = Bro(brother) + Pony
Hodnocení:
26
Podle mě je brony ten člověk, kdo si plně uvědomil, že vytvářet a udržet si přátelství v životě nebylo a není jednoduché, a MLP:FIM mu pomáhá k tomu, aby to nevzdal. 
Ale jinak spoustu tady napsaných definic souhlasí.
Registrován od: Oct 2016
Hodnocení:
49
Brony je člověk, který díky seriálu dokáže dělat nádherné věci, např. přispívat na charitu či jiné dobré účely (viz. např příběh Michaela Moronese).
Jinak, definice spíše aplikovatelná na muže:
Brony je (většinou) dospělý muž, který se cítí naprosto komfortně ve svojem chlapství a nestydí se přiznat okolnímu světu fakt, že sleduje seriál původně určený pro malé holky.
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
Aj by som tiež napísal pár nejakých definícií, ale môj mozog dostal Blue Screen, takže z toho asi bude poníkovské guľové  Ale s väčšinou opisov súhlasím... Viac-menej...
The best thing about business is minding your own...
|