Registrován od: Jul 2014
Hodnocení:
3
18.11.2014, 02:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.01.2015, 19:43 uživatelem Aurora Porpra. Edited 13 times in total.)
No,
pokusila jsem se o pár obrázků v Malování, ale výsledky jsou mizerné.
Vládnu spíš tužkou, než počítačem, a tohle je jasný důkaz:
Inspirovala jsem se Vlčkou Elenkou, když jsem začala zkoušet tohle:
Yaaaaaaaaaaaaaaay! Inkscape vede na celé čáře, take a sneak peek:
Jsem teď dost zaneprázdněná, nejspíš se vám nepodaří mě kontaktovat. Je mi líto.
Registrován od: Nov 2012
Musíš požádat moderátory sekce, aby vlákno přesunuli, nebo uzamkli. Zkus napsat Antošíkovi.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
A co to má vlastně společného se sametovou revoluc...aha. Ti šediví stickmani jsou klíče, jo?
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Hodnocení:
3
Šediví stickmani
?! To je zajímavý poznatek, ale můj stickman by vypadal snad ještě, hůř
díky za pomoc a rady!
Jsem teď dost zaneprázdněná, nejspíš se vám nepodaří mě kontaktovat. Je mi líto.
Hodnocení:
3
(21.11.2014, 19:42)Minetex Napsal(a): A ještě, všimnul jsem si několika bílých míst, které plechovka minula
Jj, holt jsem líná je vybarvovat. Slibuji, že moje kresby
tužkou budou mnohem, mnohem hezčí! Nejsou ale vybarvené, protože, jak můžete vidět výše, vybarvování je jedna z té haldy mých slabin.