Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
4
Já se jen bojím, co dostane Twi tentokrát na konci S5... Křídla má, zámek (království) i když je omezeno nejspíž jen na Ponnyvill, takže je to zpíž takoví panství, než království. Co si myslíte vy?
Registrován od: Jul 2014
Hodnocení:
37
Zajímavá to otázka. Podle mě už toho moc získat ani nemůže. Je alicorn, princezna, má vlastní zámak, co dalšího by mohla získat je otázka. Jediné co mě napadá je, že by postupně přebrála, po Celestii, vládu nad celou Equestrii. Ale uvidíme, co si na nás scénaristi přichistali.
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
oooo twilight která přebíra vládu? ne, doufam že se toho nedožiju, twilight by měla plnou hlavu poviností co dělá celestia. ja bych řekl že to tak nebude, je pravda že celestie nemá plnou hlavu povinosti protože jí pomáhá Luna. twilight jako kralovna Equestrie? ne už je prycezna přatelstvi a jako kralovna by něměla hodně času na kamarátky a to by nesplňovala svoje poslání. tak že předpokládám že ne.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Dec 2013
Hodnocení:
13
Myslíš to, kde mala [spoiler: [u]iný cutiemark]? To vyzerá zaujímavo.
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
16.12.2014, 17:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.12.2014, 17:41 uživatelem blesk1j_CZ. Edited 1 time in total.)
že se jím změní cutie marks? nechápu.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
53
16.12.2014, 17:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.12.2014, 17:48 uživatelem Foxtrot.)
Pokud i v ostatních videích mají to "=" znaménko, tak to možná něco znamená. Pokud je to pouze v tomto videu, tak je to animation error a nemá smysl to řešit.
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk