18.12.2014, 18:52
Fluffle Puff.
Myslím na někoho s motýlkem.
Myslím na někoho s motýlkem.
![Rainbowderp Rainbowderp](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowderp.png)
Myslím na ...
|
18.12.2014, 19:16
knize Karel
myslim ne nco nafukovaci s dirou uprostred
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
18.12.2014, 19:50
Balón?
Myslím na fóbiu. Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
18.12.2014, 19:53
klaun o strop futrama bije (mnemotechnicka pomucka na zapamatovani slova klaustrofobie)
myslim na vysnene povolani kazdeho maleho kluka
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
18.12.2014, 19:57
Grafik v dreamworks
![]() Myslím na niečo s 64kb ram.
18.12.2014, 20:03
Um. Najeaký velmi starý stroj
![]() Myslím na modrú vlajku s hviezdičkami. Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
18.12.2014, 20:05
Myslíš na vlajku princezny Lunu
![]() Myslím na niečo s duhou.
18.12.2014, 20:10
(Princezny Lunu? LUNU? PRINCEZNEJ LUNY!)
Predsudkové myšlienky neznalích na MLP. Myslím na niečo na mojej hlave. Odoslané z Equestrie.
18.12.2014, 20:13
(No čo, princezná Lunu a princezná Celstia
![]() Myslíš na roh. Myslím na niečo hypnotické.
18.12.2014, 20:18
(Neštvi ma!
![]() Špirála. Myslím na poníka.. Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |