19.12.2014, 17:25
Vánoce
myslím na něco sladkého
myslím na něco sladkého
Myslím na ...
|
19.12.2014, 17:25
Vánoce
myslím na něco sladkého
19.12.2014, 17:27
Cukor?
Myslím na niečo vláknité. Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
19.12.2014, 17:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.12.2014, 17:29 uživatelem Twingo. Edited 1 time in total.)
Myslíš na vlákniny
![]() Myslím na niečo čo ma rado mačky.
19.12.2014, 17:32
Jedného človeka.
Myslím na psa. Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
19.12.2014, 17:34
Myslíš na mňa = akita inu
![]() Myslím na istú vesmírnu agentúru.
19.12.2014, 17:40
Jo?
![]() Ja poznám iba vesmírne cestovné agentúry. Npr. Universe day's (snáď to píšem dobre) Odoslané z Equestrie.
19.12.2014, 17:42
Takže nepoznáš ani nasa, esa atď ?
![]() Myslím na niečo fosforeskujúce
19.12.2014, 17:49
(Som si to nespojil :fecehoof: )
Fosfor. Myslím na niečo malé. Odoslané z Equestrie.
19.12.2014, 17:51
Myslíš na Leelino zvieratko z futuramy
![]() Myslím na niečo kryštálové
19.12.2014, 17:54
Vázu.
Myslím na niečo krištáľové. (Kto pozná rozdiel? ) Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |