07.01.2015, 21:45
Máš Ban, protože mi ségra teď mlátila do ruky tak dlouho, že s ní nemůžu hejbat
Máš BAN !!
|
07.01.2015, 21:45
Máš Ban, protože mi ségra teď mlátila do ruky tak dlouho, že s ní nemůžu hejbat
07.01.2015, 21:46
Máš ban za milú sestru
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
07.01.2015, 21:47
1. máš ban lebo jediné + mám od teba
2. máš zároveň aj ďakovný ban 3. mate všetci ban lebo mám stále iba jedno plusko 4. mate ban za to že som dopozeral adventure time 5. mate ban aj za to že nemôžete dávať bany lebo som vám zobral schopnosť dávať bany 6. ???? 8. Profit 9. Všetci mate ban aj za to že je to najdlhší banlist v celom offtopicu 10. A máte ban aj za to že chyba bod 7.
07.01.2015, 21:50
Kopíruješ (goga) VaveLa!
Ban za to! Odoslané z Equestrie.
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
07.01.2015, 21:55
Koho?
máš ban lebo dúfam že to nemyslíš vážne A máš triple ban za to že goga fakt nemusím... (come on mc kidovia do mňa! )
07.01.2015, 21:56
Mate ban zato že šetci sme pozerali goga amneziu s luckou
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
07.01.2015, 21:57
Máš ban lebo ja nie
(Twingo: DaveL) Odoslané z Equestrie.
07.01.2015, 21:57
Come on gogo nehra skoro vobec MC maš ban zato
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
07.01.2015, 21:59
Máš ban za ban bez dôvodu!
Odoslané z Equestrie.
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |