22.01.2015, 21:21
Nie nikdy, no pozerám, že ľudia v mojom okolí ju strácajú často. Teda nie naozaj, len nevedia, kde si ju dali.
Už ste niekedy išli na skateboarde?
Bow to the Princess!
|
Už jsi někdy ...?
|
|
22.01.2015, 21:21
Nie nikdy, no pozerám, že ľudia v mojom okolí ju strácajú často. Teda nie naozaj, len nevedia, kde si ju dali.
Bow to the Princess!
22.01.2015, 21:24
Ja skeatujem
![]() Už ste išli na snowboarde ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
22.01.2015, 21:40
Nie (predpokladám, že aj snowboarduješ
)Už ste niekedy zbierali žaby?
Bow to the Princess!
22.01.2015, 22:34
yop
uz ste nekdy sbirali sneky na vykup?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
22.01.2015, 22:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.01.2015, 22:42 uživatelem pink-bobik. Edited 1 time in total.)
Nie
Už ste spali v staňe na ostrove v jazere ? (nesnowboardujem ale chcel by som vraj je to podobné skeatu a mne sa to vidí lepšie )
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
22.01.2015, 22:44
Anou spal som v jazere v o vnutri prišeri .
Už si niekedy chodil povode .
Odoslane pomocou morzeovky a prijate pomoc sonaru
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god ♕Pinkie L♥vers♕ CowponyAJ
22.01.2015, 22:48
I am chris angel
![]() Už si niekedy počul svoju dušu ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
22.01.2015, 22:55
dušu neviem ešte neprehovorila na mňa
Už si niekedy vitahol c vrecka raketomet Gta logic
Odoslane pomocou morzeovky a prijate pomoc sonaru
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god ♕Pinkie L♥vers♕ CowponyAJ
22.01.2015, 23:07
Iba model
![]() Už ste niekedy zvíťazili? Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
22.01.2015, 23:08
Nie ale mám tam minigun a 800 nábojov
Už si niekedy zasadil strom postavil dom ? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ |