26.01.2015, 00:38
To by sa myslím dosť rýchlo začali meniť pomery v spoločnosti.
Čo keby sa ráno prebudím ako dievča?
Bow to the Princess!
|
Co kdyby...?
|
|
26.01.2015, 00:38
To by sa myslím dosť rýchlo začali meniť pomery v spoločnosti.
Bow to the Princess!
26.01.2015, 01:58
Uff. Neviem
možno zošaieš![]() Čo keby sa raz robije zrkadlo u mňa doma? Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
26.01.2015, 02:38
Tak ho budeš musieť upratať.
Čo keby že je už piatok?
26.01.2015, 11:33
Znamenalo by to, že niekto použil ovládač, aby pretočil čas.
Čo keby sa objavíte v roku 1885?
Bow to the Princess!
26.01.2015, 12:52
(Neviem, čo bolo v tom roku
)Umreme skôr ako dnes. Čo keby si dám kebab? Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
26.01.2015, 21:53
Natiahne ťa z neho
![]() Čo keby vystrelím jedno torpédo (áno, momentálne som v ponorke )
Bow to the Princess!
26.01.2015, 21:55
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.01.2015, 21:57 uživatelem pink-bobik. Edited 2 times in total.)
AleXan: To sa nestane lebo ilumináti. Ale ak aj...
Desiatky lidí zlodejov/politykov by bolo zatknutých pravděpodobně by sme viděli UFO čo má utčite Amerika ... čo keby přestanem mysleť tak scifi ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
26.01.2015, 22:36
Ale kľudne mysli, ja mám rád sci-fi
![]() Čo keby si odpovedal na moju otázku? (Či to bola odpoveď? A môže byť. Ja, nevinný jednorožec, ktorý spoznával ľudskú podmorskú techniku niečo len tak skúšal a tak si vypálil jedno torpédo. Ale niekto by to považoval za útok. Jedni by obvinili druhých, druhí tretích a pod. )
Bow to the Princess!
26.01.2015, 22:44
Nie to bolo AlexAnovi ale si ma predbehlo tak bi to odtrhlo kus podmorského útesu a spôsobilo tsunami
čo keby schvália na autách podsvietenie ja chcem ružové
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
26.01.2015, 23:15
A ja prekvapujúco by som bral fialové, keby to schválili
![]() Čo keby sa ti zjavím v izbe ako duch?
Bow to the Princess!
|