29.01.2015, 14:28
Pri jedení kuraťa.
Už ste niekedy tancovali breakdance?
Bow to the Princess!
|
Už jsi někdy ...?
|
|
29.01.2015, 14:28
Pri jedení kuraťa.
Bow to the Princess!
29.01.2015, 14:40
mIE ALE PLANUJEM SA HO UčIT
Už si niekomu nečo visvetloval ale itak to nepochopil
Odoslane pomocou morzeovky a prijate pomoc sonaru
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god ♕Pinkie L♥vers♕ CowponyAJ
29.01.2015, 14:43
Ale ano
![]() Už ste niekedy obímali všetkých naookolo? Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
29.01.2015, 16:25
ne vic nez 2 - 3 lidi
uz ste nedky byli na pedikure
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
29.01.2015, 17:02
Nope
![]() už ste niekedi videli tučniaka. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
29.01.2015, 17:06
nou
už si niekedy nekedy dal touchdown
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god ♕Pinkie L♥vers♕ CowponyAJ
29.01.2015, 17:10
Ano .
už ste niekedy mali hlavu v chladničke... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
29.01.2015, 17:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.01.2015, 17:35 uživatelem Werdowp. Edited 1 time in total.)
nie ešte bi mi zmrzla Už si niekedy bol v polohe škorpyjona (Nie nieje to načo mislite jeto z parkuru )
29.01.2015, 17:34
jak ty vis na co myslim
parkur to je taka ta prekazkova draha ve meste? to sem nikdy nedelal, jezdil sem na kole - takze ne...uz ste nekdy cvicili jogu?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
29.01.2015, 18:06
Macaman Ano je to prekaškova draha . aj je to i o prekonavani sameho seba.
Jogu nie ale niekto spominal v offtopicku že cviči Už si sa vihovaral len preto aby si to nemusel spraviť
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god ♕Pinkie L♥vers♕ CowponyAJ |