30.01.2015, 22:38
My tu máme aj tak len Poľanu, takže, pokiaľ nebuchne Yeollowstone....
Čo keby ponúknem poníkovi wasabi chipsy?
Bow to the Princess!
|
Co kdyby...?
|
|
30.01.2015, 22:38
My tu máme aj tak len Poľanu, takže, pokiaľ nebuchne Yeollowstone....
Bow to the Princess!
30.01.2015, 22:43
Tak sa uvidí, či ťa nakope alebo obíjme
![]() Čo keby ťa nakope? DOdoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
30.01.2015, 22:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.01.2015, 22:45 uživatelem pink-bobik. Edited 1 time in total.)
Asi bi ta poslal kade lachšie...
čo keby dostanme PP plišovu... sestra dostala set twi ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
30.01.2015, 23:52
Heh, aj závidím (ach, čo to vravím?
)No tak by si bol veľmi šťastný a lepšie by sa ti zaspávalo ![]() Čo keby nastane doba ľadová?
Bow to the Princess!
30.01.2015, 23:55
Budu vládnout
![]() Co kdyby zůstala doba meziledová?
Varování: Kdo se jenom podívá na její Raphaelo, zahyne strašlivou smrtí!
PJ Zlovolná. Je to génius s maskou blázna. (Nebo snad blázen s maskou génia? ) Přezdívky: Palačinka, Wiky, Kiwi, Scarletty, Evelyn, Karamelka, Snehová Búrka
30.01.2015, 23:58
Tak aspoň nezamezneme
![]() Čo keby sa Offtopic rozšíri po celom svete? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
31.01.2015, 00:08
bolo bi offtopic offtopic everywhere
čo keby ochutnam duhu
Odoslane pomocou morzeovky a prijate pomoc sonaru
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god ♕Pinkie L♥vers♕ CowponyAJ
31.01.2015, 00:14
budeš naní závislej jako na drogách.
Co kdyby nás bylo zaregistrovaných 10 000 CZ/SK bronies Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
![]() ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru
31.01.2015, 00:17
Bolo by tu nesmierne vela ludí/poníkov. A zvetšili by sa štatistiky
![]() Čo keby VaveL znova spraví tu štatistiku? Odoslané z Equestrie.
31.01.2015, 15:24
Možno by to bolo zaujímavé zistenie.
Čo keby objavia Atlantídu?
Bow to the Princess!
|