Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
42
Jo ale já nemyslím o editaci při průběhu. Myslím o možnosti změny času ukončení a po ukončení následné smazání ne editace. A pak možnost ve vláknu udělat novou. Popř. Ty, které nemají čas konce moci zastavit.
A pokud si už měl tento návrh, tak se omlouvám, hold jsem nečetl vše, co tu je napsáno...
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
42
Hmm tak to jo, ale potom je možné aspoň požádat móda třeba aby anketu smazal či tak?
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
26
Ano, v případě potřeby napiš globálnímu moderátorovi, nebo sekčnímu moderátorovi dané sekce.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
70
Filosofií fór jako je MyBB je, že vlákna jsou spotřební zboží, který neustále přibejvaj a mizej v historii. Na každou anketu by sis tak měl založit nový a měnit v jednom vlákně ankety by nemělo bejt potřeba. Osobně se mi to moc nelíbí, ale když se timhle způsobem používaj, tak to docela funguje.
drunken mantis grabs your ass
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
53
^ souhlasím
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
127
A psychoporadna hadr. Stáhnou se tam lidi, kteří naoko budou odcházet z fandomu a dožadují se pozornosti a lítosti, protože je nikdo nemá rád (nebo se nudí a něco si tím kompenzují)
Jsem proti návrhu a věřím, že administrátoři a modi ví, co by to mohlo způsobit
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris