Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
14.02.2015, 13:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2015, 15:59 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
Oú všiml jsem si toho až teď, stovka za mě bude
EDIT: Přispěju později, internetové bankovnictví má odstávku. Vidím to na pondělí
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
Hodnocení:
177
Wow... nestačím se divit po víkendu se částka téměř zdvojnásobila! První příspěvek upraven
Plyšová Libuše je už na cestě - co jsem viděl z fotek z výroby bude potřebovat pár úprav, ale nic velkého. Na 15 cm plyšáka se těch detailů zase tolik nevleze a čeká ji dlouhá cesta. Až ji budu mít v ruce, pošlu fotky!
Díky všem novým přispěvatelům!
Antošík ... 552,- (20€)
Quint-t-W ... 403,-
Intrix ... 352,20
Arctic Blue ... 500,-
Farglider ... 250,-
tydlitele ... 512
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
9
Někde to páďo tedy vyhrabu (jo GTAčko je holt trochu žrout pro studenta bez příjmů je malinko škrcený ) pošlu hned jak budu doma, mobilní bezpečnosti nevěřím.
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
Hodnocení:
177
A ještě další dnešní přispěvatelé - díky tedy dnes podruhé!
Alkel_U3: ... 123,-
Frolda: ... 150,-
You are making Miss Libussa proud
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Registrován od: Jun 2014
Hodnocení:
18
Skoro bych se vsadil, že Jamis si nakonec ani neškrtne I když to neudělá, bylo by to možné, huh?
Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
9
16.02.2015, 20:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.02.2015, 05:39 uživatelem Divočák.)
Tak za mě zasláno tedy hezky nekulacaná částka (prostě jsem tam majznul i halíře ) Aspoň něco tedy (bohužel, rád bych více ale momentální finanční situace mojí osoby je značně nahnutá)
Edit: Zdá se mi to nebo ze seznamu zmizel KRAJKHOUR?
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
Hodnocení:
177
17.02.2015, 19:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.03.2015, 22:05 uživatelem Jamis. Edited 2 times in total.)
Ani nevíte, jak mě těší, že se v téhle komunitě najde tolik dalších, co se nadchnou pro podobnou věc dneska přišel zatím rekordní příspěvek: 1024 Kč od Káji v prvním příspěvku jsem zvýraznil nejvyšší příspěvek, všechny 500,- a vyšší.
Díky všem novým přispěvatelům!
Sc@lix ... 63,-
Faiko ... 500,-
Kája ... 1024,-
Divočák ... 46,74
Fang ... 200,-
Celkem: 7273,74 Kč
(16.02.2015, 20:59)Divočák Napsal(a): Edit: Zdá se mi to nebo ze seznamu zmizel Krajkhour?
Nezmizel, ale stal se nechtěnou obětí mého přepisovacího pluginu do prohlížeče díky za nahlášení - opraveno.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
139
Koukám, že zítra v půl desáté na ČT2, bude právě jejich dokument s názvem Trabantem napříč Afrikou.
http://www.csfd.cz/film/282241-trabantem...c-afrikou/
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
Registrován od: Oct 2014
Hodnocení:
80
zrovna koukam na dokument o trabantistech na ct2, afrika kdyz se letos nepodivam k mori ja, tak aspon Libuse
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
32
a za týden od 21:30 televizní premiéra jižní ameriky
|