Hodnocení tématu:
  • 6 Hlas(ů) - 2.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koxi taky kreslí
Heee Pinkiecrazy
*otrieska si tento krát hlavu už* To je mega ňúňato úžasné awesome! Úplne si ma vystihlaaa! A tie uškáááááááááá! No proste ťuťu ňuťu! :333 Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem! Ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem, ďakujem! x33333333 Ďakujem na milión krát! (aj by som tie ďakujem napísala... al necu spamovať x3) Ďakujem ešte raz veeeľmi moc! :3
Odpovědět
Wtf, proč píšete tak retardovaně. :-(

Modrej pegas je pěkné povedené dílko (s nějakou větší artistic hodnotou, než recolory z MS paintu, který tu lidi klidně postujou). Možná bych si víc vyhrála s obličejem, přidat nějaký stíny, atp., takhle jsou to jen čárky. Ale pokud je to takhle Tvůj styl, tak np, np. ^.^

K Babydoll - Jestil máš v plánu se člověku věnovat víc, doporučuju si zkouknout a přečíst tutorialy a povídání k tomu, coz je to hard af. q.q Good luck.
Odpovědět
Sabri: um, díky? Rainbowlaugh
Zagami: stíny mi na ponících-i normálně- dělají trochu větší problém (hlavně na PC). Stíny do trochu ''trénuju'' na krabičce od sirek.
Obličeji jsem mohla věnovat dalších 10 minut, jen jsem nevěděla jak ho ještě upravit.

Lidem se chci věnovat víc, jelikož na ponicích moc práce není Rainbowlaugh na tutoriály se dívám a mám půjčenou jednu knihu.
Odpovědět
Stínování je hell, taky to neumím, ale trínováním se dá všechno excelentně naučit. ^.^

A pravda, ponies jsou jednoduchý, alespoň ty základy. Rainbowlaugh
Odpovědět
Moje OC Dust. Ale já mu říkám Dustík XD
[Obrázek: dust_by_sabilicz-d8lytmg.jpg]
Odpovědět
[Obrázek: mini_reference_sheet_of_dust_by_sabilicz-d8m2h0b.jpg]
[/spoiler]
Odpovědět
Dávej pozor na ty zadní nohy. Ta, která vykračuje, by měla být schovaná spíš za tou levou přední, takhle by se mu asi trošku zamotaly. Twilightsmile
Odpovědět
Dragea: Všimla jsem si Rainbowlaugh ale pozdě

Skica do včerejší skupinové challenge se Sabri a Tiger. Měly jsme nakreslit tu nejhezčí Lunu co umíme.
[Obrázek: U8wbKcD.jpg]
Odpovědět
Dust:Líbí se mi,na to že je kreslen ode mě z adopce Rainbowlaugh.Ocásek je moc krátkej,ale líbí se mi Pinkiesmile
Luna:Trochu zvíraznit ale jinak OK

A jak psala Dragea...Pozor na nožičky! Rainbowlaugh
Kdysi mi bylo 11 let, když jsem sem poprvé zavítala.
Nyní mi je 15 let a nostalgie mi dává údery ze všech stran. Rainbowlaugh
Odpovědět
Jaaj Rainbowlaugh Sabí... to je awesome OCčko Pinkiehappy ako bolo spomínané, nožičky Rainbowlaugh k tej Lune.. wooow... challenge ti vyššiel... krásna to Luna :3
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)